TEK KATKI MADDESİ SEVGİ

LÖSEV’in doğal yöntemlerle ürettiği satsuma mandalinalar satışa sunuldu. Kanserden korunmak için sağlıklı yaşama dikkat çeken LÖSEV, İzmir Seferihisar’da bulunan LÖSEV Çiftliği’nde üretilen mandalinaların satışından elde ettiği kaynağı yine lösemili çocuklar için kullanılıyor

TEK KATKI MADDESİ SEVGİ

LÖSEV’in doğal yöntemlerle ürettiği satsuma mandalinalar satışa sunuldu. Kanserden korunmak için sağlıklı yaşama dikkat çeken LÖSEV, İzmir Seferihisar’da bulunan LÖSEV Çiftliği’nde üretilen mandalinaların satışından elde ettiği kaynağı yine lösemili çocuklar için kullanılıyor

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Aralık 2020 Salı 06:32
TEK KATKI MADDESİ SEVGİ

Kurulduğu 1998 yılından bu yana; “Kanser hastalıklarından korunmak için ilk şart sağlıklı beslenme” diyen LÖSEV, Seferihisar LÖSEV Çiftliği’nde üretilen mandalinaları satışa sundu. Özel olarak yetiştirilen mandalinalarda katkı maddesi yok. Tarım ilacı kalıntısı olmadandoğal yöntemler ile olgunlaşan, sarartıcı gaz kullanılmayan,  raf ömrünü uzatacak parafin kullanılmadanüretilen satsuma cinsi mandalinalarinternette 3, 6 ve 9 kg.lık ambalajlarda satışa sunuldu. C vitamini deposu mandalinalar Türkiye’nin her yerine kargo ile www.lsvdukkan.com adresinden sipariş verilmekte.

İYİLEŞEN GENÇLER VE AİLELERHASATTA AKTİF ROL OYNUYOR

LSV Dükkân markası ile içinde iyilik olan, doğalürünleri halkla sunan LÖSEV, Seferihisar’da bulunan çiftliğinde mandalinahasadını tedavisi tamamlanan gençler ve ailelerle hayata geçiriyor. Yüzlerce ağacın bulunduğu çiftlik yerleşkesinde bir yandan mandalinaları dalından özel yöntemlerle toplayan diğer yandan doğal yaşam, doğal beslenme,spor, aktif yaşamla hasat geçiren LÖSEV Gençleri ve Aileleri için hasat tam bir festivale dönüştü.

LSV DÜKKANDOĞAL GIDA ÜRÜNLERİ ANNE ÜRETİMİ

Mandalinanın yanısıra mutfak atölyelerindelösemili çocukların anneleri tarafından tarhanadan reçele, salçadan çikolataya birçok gıda sağlıklı ve doğal olarak üretiliyor. Anneleremaddi desteksağlayan Anne Üretim Atölyeleri ile anneler yaşadıkları sıkıntıları geride bırakıyor. LSV Dükkân üretimi gıdaları gerek çocuğu, gerek kendisi yada tüm ailesi için tercih edenler ürünlere lsvdukkan.com adresinden kolayca ulaşarak Türkiye’nin heryerine kargo ile sipariş verebiliyorlar.

DOĞAL C VİTAMİNİ İLE SALGINA KARŞI YÜKSEK KORUNMA

Pandemi süreciyle ülkemiz ve tüm dünya mücadele ederken bağışıklığı güçlü tutmanın ilk şartı olan sağlıklı ve doğal beslenme yine gündemde. C vitaminininenfeksiyonlara karşı vücut direncini koruması sebebiyle uzmanların önerisi bu süreçte de yeterliC vitamini alınması.

Güvenle tüketebileceğiniz C vitamini deposu, doğal LÖSEV Satsuması ve LSV Dükkân ürünleri için bireysel taleplerin yanı sıra kurumsal taleplerde LSV Dükkân ürünlerini tercih eden kurumlar özellikle yeni yıl öncesi bu ürünleri kargo yoluyla çalışanlarına, müşterilerine ileterek kurumsal sosyal sorumluluktada bir adım öne geçiyor.

Siz de denemek isterseniz tüm ürünlere www.lsvdukkan.com web sayfasından, 0312 447 06 60/ 0530 692 1142nolu telefonlardan sipariş verebilirsiniz.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.