Satılık 4+1 Daire

Kırklareli Merkez'de 4+1 daire icradan satılacak.

Satılık 4+1 Daire

Kırklareli Merkez'de 4+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Nisan 2021 Perşembe 15:29
Satılık 4+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz tapu kayıtlarında Kırklareli ili, Merkez ilçe, Camikebir Mahallesi, 236 Ada, 26 Parsel, 1. Kat, 2 Nolu bağımsız bölümde, konut bağımsız bölüm niteliğinde, ana taşınmazı arsa niteliğindedir. Taşınmazın adresi; Kırklareli ili, Merkez ilçe Camiikebir (Demirtaş) mah. Büyük Mezarlık Sokak, No: 35 - Normal 1. Kat, 2 No'lu konuttur. 236 Ada, 26 Parsel üzerinde 3 katlı yığma kargir bir bina mevcuttur. Normal 1. Kat, 2 No'lu konut 4 oda, salon, mutfak, banyo ve balkon bölümlerinden ibarettir. Salon ve odaların zeminleri marley + laminat parke ile döşelidir. Tavan ve duvarları badanalıdır. Mutfak ve banyonun zemini seramik ile döşelidir. Banyonun duvarları kısmen fayans ile kaplıdır. Mutfakta ahşap dolaplar ve tezgâhı mevcuttur. Banyoda lavabo ve klozet mevcuttur. Giriş kapısı ve iç kapılar ahşap, dış pencereler ise plastik doğramadır. Isınma şekli sobalıdır. Elektrik ve suyu mevcuttur. Binada asansör yoktur. 1. kat, 2 no'lu konutun alanı 120,00m2'dir.Tam hisseli olarak satışa çıkarılacaktır. Şehir merkezine yakın bir mevkiide bulunan 236 Ada, 26 Parsel tüm belediye hizmetlerinden faydalanabilen bir konumda olup, yakın çevresi konutlar + işyerleri + okul + cami + park olarak inkişaf etmiştir.Taşınmaz tam hisseli olarak satışa çıkarılacaktır.

Tahmini bedeli  200.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de,10.06.2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.