Merkez'de Satılık Tarla

Edirne/Merkez'de 20.700 m2 tarla icradan satılacak.

Merkez'de Satılık Tarla

Edirne/Merkez'de 20.700 m2 tarla icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ocak 2021 Pazar 15:29
Merkez'de Satılık Tarla

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Edirne İl, Merkez İlçe, 0 Ada, 1348 Parsel, İĞNESİ Mahalle/Köy, Üçkaya Mevkii Mevkii, Tarla Edirne Merkez İlçesi, İğnesi Köyü, Üçkaya mevkiinde olup, Köy merkezinin kuş uçuşu yaklaşık 5,5 km kuzeyinde etrafı tarım parselleri ile çevrili batı yönünden kadastral yola cephesi olan tarla vasıflı taşınmazdır. Tarlanın tuzluluk, alkalilik gibi sorunları olmayan, kumlu taşlı toprak bünyesine sahip, su tutma kapasitesi orta, toprak derinliği orta, topografyası makineli tarıma elverişli, orta verimli, kuru tarım arazisidir. Taşınmazlar ve çevresindeki parsellerde kuru koşullarda ayçiçeği, buğday gibi ürünlerin tarımı yapılmakta olduğu hali hazırda parselde ayçiçeği ekili olduğu görülmüştür. Hafif meyilli ve dikdörtgen formda olup raporumuz ekinde sunulan fotoğraflarda ayrıntılı olarak gösterilmiştir Parselin geometrik şekli tarımsal üretimdeki işleri güçleştireceğinden olumsuzluk meydana getirmektedir.

Edirne İl, Merkez İlçe, 0 Ada, 92 Parsel, İĞNESİ Mahalle/Köy, Pelit tarla Mevkii, Tarla Edirne Merkez İlçesi, İğnesi Köyü, Pelit Tarla mevkiinde olup, Köy merkezinin kuş uçuşu 1,00 km doğusunda etrafı tarım parselleri ile çevrili kadastral yola cepheli tarla vasıflı taşınmazdır. Tarlanın tuzluluk, alkalilik gibi sorunları olmayan, killi tınlı toprak bünyesine sahip, su tutma kapasitesi iyi, toprak derinliği orta, topografyası makineli tarıma elverişli, orta verimli, kuru tarım arazisidir. Taşınmazlar ve çevresindeki parsellerde kuru koşullarda ayçiçeği, buğday gibi ürünlerin tarımı yapılmakta olduğu hali hazırda parselde yonca ekili olduğu görülmüştür. Düz ve düze yakın dikdörtgen formunda olup raporumuz ekinde sunulan fotoğraflarda ayrıntılı olarak gösterilmiştir. Parselin geometrik şekli tarımsal üretimdeki işleri kolaylaştırmaktadır.

Edirne İl, Merkez İlçe, 0 Ada, 86 Parsel, İĞNESİ Mahalle/Köy, Pelittarla Mevkii, Tarla Edirne Merkez İlçesi, İğnesi Köyü, Pelit Tarla mevkiinde olup, Köy merkezinin kuş uçuşu 700 metre doğusunda etrafı tarım parselleri ile çevrili kadastral yola cepheli tarla vasıflı taşınmazdır. Tarlanın tuzluluk, alkalilik gibi sorunları olmayan, killi tınlı toprak bünyesine sahip, su tutma kapasitesi iyi, toprak derinliği orta, topografyası makineli tarıma elverişli, orta verimli, kuru tarım arazisidir. Taşınmazlar ve çevresindeki parsellerde kuru koşullarda ayçiçeği, buğday gibi ürünlerin tarımı yapılmakta olduğu hali hazırda parselde buğday ekili olduğu görülmüştür. Düz ve düze yakın dörtgen yamuk formda olup raporumuz ekinde sunulan fotoğraflarda ayrıntılı olarak gösterilmiştir. Parselin geometrik şekli tarımsal üretimdeki işleri kolaylaştırmaktadır.

Tahmini bedeli 144.900 ₺ olan taşınmazlar için ihale, Edirne İcra Dairesi Mezat Salonu - İstasyon Mahallesi Hakim Çağlar Işık Caddesi No:1 MERKEZ / EDİRNE'de 31.03.2021'de saat 10:35'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/734246/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/edirne-merkezde-20-700-m2-tarla-icradan-satiliktir-coklu-satis-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.