ZİRAAT ODASI BAŞKAN YARDIMCILIĞINDAN MUHTARLIĞA

Edirne Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Bostancı 31 Martta yapılan mahalli seçimlerde girdiği muhtarlık seçimini kazanarak  Edirne merkez Yıldırım  Beyazıt Mahalle muhtarı oldu.

ZİRAAT ODASI BAŞKAN YARDIMCILIĞINDAN MUHTARLIĞA

Edirne Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Bostancı 31 Martta yapılan mahalli seçimlerde girdiği muhtarlık seçimini kazanarak  Edirne merkez Yıldırım  Beyazıt Mahalle muhtarı oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Nisan 2019 Çarşamba 08:13
ZİRAAT ODASI BAŞKAN YARDIMCILIĞINDAN MUHTARLIĞA

Mahallenin aynı zamanda tarımla uğraşısı olan bir mahalle olduğunu belirten  Bostancı mahalle halkıyla birlikte mahallesine gereken hizmeti yapacağını söyledi.

Bostancı konuşmasını şöyle sürdürdü. "Edirne Merkez Yıldırım Beyazıt mahallesinde muhtarlık seçimine katıldım. Seçmenlerimizin büyük bir desteğini kazanarak  açık farkla seçimi kazandım. Mahallede bize destek veren ve vermeyen mahalle halkıma teşekkür ediyorum. Mahallemiz kozmopolit bir mahalle.3500 dolayındı seçmenimiz vardı. Seçmenlerimizin büyük tercihi benden yana oldu. Bu seçim sırasında oy pusulalarının yapışık olması nedeniyle 120 kadar oyumuz iptal edildi. Seçime katılan diğer aday arkadaşlarımıza da yaşamlarında başarılar diliyorum. Bu bir yarıştı huzur içinde son buldu” dedi

GÖREVİMİN BİLİNCİNDEYİM

Bundan sonra mahallesi için  ne gerekiyorsa yapma çabası içinde olacağını belirten  Bostancı, "Görevi devraldıktan  sonra halkımızın içinde olacağız.Mahallemiz insanları genellikle tarımla uğraşıyor.Ben 5 yıldan bu yana Ziraat Odasında  görev yapıyorum.şimdi Meclis Başkan Yardımcısıyım. Hem burada çiftçilerimize, hem de mahallede çiftçilikle uğraşanlara gereken yardımı yapacağız. Bu görevim nedeniyle mahallemde daha faydalı olacağıma inanıyorum. Mahallede bize oy veren veya vermeyen herkesi muhtarı olacağım.” Dedi

MAHALLE ÇEVRESİNE KATI ATIK ATILIYOR

Mahallenin çevresine bazı sorumsuz kişilerin katı atıkları attığını belirten  Bostancı, “Katıatıkların atılmaması konusunda çalışmalarımız olacak.Böyle yerlere  katı atık ve benzeri  şeylerin atılmasının cezai karşılığı var. Bunu uygulayıp mahallemiz çevresinin katı atık yeri gibi kullanılmasını önleyeceğiz. Bunu gerekli tabelalar ve kahveye asacağımız ilanlarla halkımıza  duyuracağız. Önce kendimiz önlem alacak, daha sonra diğer mahallelerden gelen atıkların önünü keseceğiz.  Mahallemizde sağlık sorunu var.Sağlık ocağımız nüfusumuza göre yeterli olmuyor onu çözme gayretimiz olacak. Mahallemizde park yok. mahallemize içinde sosyal tesisleri de bulunan bir park gerekiyor. Önümüzdeki aylarda bu sorunlarımızı yetkililer nezdinde gündeme taşıyacağız” dedi.

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.