Hangi siyasi görüş ve partiye mensup Belediye Başkan ve ekibinin yapmış olduğu kazanımları bize yapılmış,ilimizin refah ve saadeti için büyük emekler harcanarak hayata geçirilmiş eserler kabul edip teşekkür etmeli ve minnetle yad etmeliyiz.

Başarılmış bir hizmette siyasi görüş ikinci planda kalmalı.

Şu anda görevde olan ve Millet iradesi ve oyları ile iş başına getirmiş bir siyasinin görevi sona erene kadar her partiden insanın Belediye Başkanı olduğunu kabul ederek takdir etmeli ve manevi güç vermeliyiz.

Ben böyle düşünüyor ve böyle düşünülmesi gerektiğini kabul ediyorum.

Ha...Seçimler yaklaşıyor ve mevcut seçilmişlerin görev süreleri de sona eriyor.Madem sempati duyduğumuz ve oy verdiğiniz partinin kazanmasını ve o hizmetlerin daha iyisini yapmasını sağlamak için fırsat 31 Mart 2019 da önümüze konuluyor.

Çok çalışıp,partinizi Edirne'nin en büyük ve en çok oy alan partisi yaparak Belediye Başkanlığına kendi adayınızın oturmasını istiyorsanız,"işte meydan işte pehlivan" deyip daha şimdiden kolları iyice sıvayıp çalışmalara başlamalısınız.

İşte bunun sonrasında elde edeceğiniz başarı ile partinize mensup bir Belediye Başkanının daha da güzel ve yarayışlı yatırımlar yapmasına destek vererek övünme ve paye çıkarma şansını yakalamış olursunuz.

Eğri oturalım ama doğru konuşalım;İlimiz Belediyesinin yapmış olduğu yatırımlar ve kazanımlar az buz işler mi?

Yapılan işleri büyüklük ve yararlılık açısından değerlendirin ve not verin.

Neyse bunlar siyasi konular ve bu konular ile ilgili çok yazılar yazacağız.

Edirne'mizde güzel işler yapıldığının ve Belediyenin başarılı olduğunun en somut örneği bu hafta sonu açılışı yapılan Katı Atık Depolama Tesisinden Elektrik üretimini gerçekleştiren tesis galiba.

Hafta sonu gripal bir durum ile karşılaştığım için maalesef ve Öğretmenler günü kutlamalarına,ne Kurtuluş Bayramı törenlerine ve ne de bu önemli tesisin açılış törenine katılamadım.

Rahatsızlığımı belirten bir paylaşımıma gelem mesajlar beni mutlu etti.Arkadaşlarım benim yaşadığım ciddi kalp rahatsızlığı zannetmiş olmalı ki,endişe edenler çok olmuş.

Sağ olsunlar ama haklılarda çünkü kalp yetmezliği hastalığı nedeniyle kalp pili taşıyanların en korkulu rüyası Grip ve Zatürre hastalığı olduğu için bende endişelendim tabii ki.

Törenlere katılamadığım için üzüldüm tabii ki.

Basından izledim ve okudum ama çıplak gözle görmek ve izlemeye benzemiyor.

Hayırlı ve uğurlu olsun,Edirne için yapılan her güzelliği ve kazanımı alkışlayarak takdir etmeyi de becermeliyiz derim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.