Moto3’te geçen hafta takım hataları yüzünden hak ettiği pole pozisyon yerine son sırada yarışa başlayan temsilcimiz Deniz Öncü, bu hafta 5. sırada yarışa başlamaya hak kazandı.

Redbull ring pisti’nde Avusturya’da yapılan yarışa 5. sırada başlayan Alanyalı Deniz Öncü, muhteşem bir yarış çıkararak ikinci sırada yarışı bitirdi ve bu sezon ikinci kez podyuma çıktı. Yarışta İspanyol pilot Sergio  Garcia’nın sadece saniyenin yüzde 2’si kadar bir zaman farkıyla arkasında kalan Deniz Öncü, geride kalan yarışlar için ülkemize umut, abuk subuk hatalar yapan takımına da gözdağı vermiş oldu. Deniz Öncü’nün başarılarının devamını izleyeceğimize eminiz.

MotoGP’de ise pilotlar arasında liderliğini sürdüren Quartarraro yarışı 7 sırada bitirmesine rağmen pilotlar arasındaki liderliğini yaklaşık 50 puan farkla sürdürmeyi başardı. MotoGP bu hafta mola verip, haftaya Britanya GP’de devam edecek.

Dünya Superbike Şampiyonası’nda her yarışta pistleri sallayan diğer Alanyalı pilotumuz Toprak Razgatlıoğlu, 3 puan farkla ikinci sıradaki yerini koruyor. Toprak bu hafta İspanya’daki Pirelli Navarra yarışlarında ter dökecek.

Formula1 yaz molasının son haftasını bu hafta yaşayıp önümüzdeki hafta Belçika’da Rolex GP ile ekranlarımıza dönecek.

Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.