İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu Edirne’deydi.

Sn. İçişleri Bakanı, “Zorunlu Göç” olgusu konusunda alınacak önlemleri anlattı.

İçişleri Bakanı ile birlikte asker ve sivilden oluşan yaklaşık 70 kişilik bir üst derecede bürokrat da Edirne’ye gelmişti.

Böylesine üst derecede bürokratı ve Sn. İçişleri Bakanı’nı korumak üzere de yaklaşık 200 kişilik bir koruma görevlisi Edirne’ye geldi.

Sn. İçişleri Bakanı’nın Lalezar’ın Toplantı Salonu’nda yaptığı konuşmayı izledim. Konuşmasının ayrıntılarını haber sayfalarımızda okuyacaksınız. Ben sadece şunu söylemekle yetineyim; Sn. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; oturduğu koltuğu gerçekten dolduran bilgi ve birikime sahip siyasi bir şahsiyet olarak takdir topladı.

Umarım, zorunlu göç konusunda Sn. Bakan’ın alındığını ve alınacağını söylediği önlemler alınır ve ülkemiz bu zorunlu göçten en az zararla çıkmış olur.

İKİ SORUM VAR:

İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu Lalezar Salonu’nda yemeğini yerken oturduğu yerden Tarihi Meriç Köprüsü’nü de temaşa edebilmekteydi. Sn. Bakan köprünün güzelliğini izlerken; köprü altındaki birikmiş dal ve kütükleri, kendi kendine ya da yanındakilere sorarak; “Bu güzel köprünün altında bu dal ve kütüklerin ne işi var?.” Diye sormuş mudur?

Ve Sn. Bakan Edirne’ye dönüşünde Tarihi Meriç Köprüsü’nün üzerinden geçerken; arabasının lastiği bir çukura girdiğinde; “Bu güzel köprünün üstünde bu çukurların ne işi var?.” Diye sormuş mudur.

Anlayan anladı.

Başka sorum yok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.