Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz ÖZDİL’in yazdığı M. KEMAL Kitabı satış rekorları kırıyor.

Yılmaz ÖZDİL’in üç kategoride bastırdığı kitabın ilk versiyonu, bir buçuk milyon adet satmış.

Çocuklar için bastırılan ikinci versiyonu ise, iki milyon adet satmış. En son ciltlenmiş özel baskısı da tanesi 2500 TL’den olmak üzere 1881 adet basılmış ve elektronik aygıt üzerinden satışı sadece 1 dakikada bitmiş.

Atatürkçü yazar Yılmaz ÖZDİL’in yazdığı kitabın, Aziz Türk Milleti tarafından bu kadar yoğunlukta ilgi görmesi, Atatürk karşıtı yazar ve çizer takımını çileden çıkardı. Bunlar gazetelerinde hem de manşetten haberlerle; Yılmaz ÖZDİL’i “Atatürk İstismarcısı” olarak ilan ettiler. Ayrıca Yılmaz ÖZDİL’in “paragöz” birisi olduğu da yorumlarının ana maddelerinden birisi oldu.

Ben kaç yıl oldu bilmiyorum ama; Yılmaz ÖZDİL’i Sözcü’de yazmaya başladığından bu yana en sıkı takipçilerinden birisiyimdir. Yılmaz ÖZDİL yazılarını Büyük Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin ışığında yazmıştır. Bu idealinden onu hiç kimsenin vazgeçireceğini aklımdan bile geçiremem.

Atatürkçü büyük yazar Yılmaz ÖZDİL dünkü köşe yazısında hakkında yapılan eleştirilere şöyle yanıt veriyordu:

“Mustafa Kemal Kitabı’nın en son baskısından elde edilen gelirle, kitabın Mustafa Kemal Çocuk Serisini, Anadolu’nun köy ilkokullarına ücretsiz dağıtmaya başlıyoruz. İlk kargolarımızı Muş’a gönderiyoruz.

Paraya taptıkları için, bu işi para için yapmadığımızı kavrayamıyorlar. Mustafa Kemal aydınlanmasını bizden sonraki nesillere aktarma sorumluluğumuz var bunda kararlıyız.”

Atatürk ilke ve devrimlerine gönül vermiş, 30 yıl öğretmenlik görevimde öğrencilerime Atatürk’ü anlatmış ve 26 yıldır sürdürdüğüm köşe yazarlığı görevimde de Atatürk ilke ve devrimlerini savunmuş bir Türk yurttaşı olarak; Yılmaz ÖZDİL’in mücadelesini sonuna kadar destekliyorum.

İyi ki varsın Yılmaz ÖZDİL.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.