Süloğlu'nda Hüner Coşkuner Coşturdu

656. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali kapsamında Edirne Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan konserlerden biri de Süloğlu'nda Hüner Coşkuner Konseri oldu.

Süloğlu'nda Hüner Coşkuner Coşturdu

656. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali kapsamında Edirne Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan konserlerden biri de Süloğlu'nda Hüner Coşkuner Konseri oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Temmuz 2017 Cuma 09:53
Süloğlu'nda Hüner  Coşkuner Coşturdu

    Her gece farklı bir ilçede yapılan konserlere yoğun katılım gerçekleşirken Süloğlu'nda yapılan Hüner Coşkuner Konseri'ne binlerce vatandaş katıldı. Saat 21:00 da Rumeli TV Ekranlarının sevilen programıcının sunumuyla başlayan program, Süloğlu'nun yetiştirdiği Klarnet Üstadı Rahim Yatsıtepe ve ekibi sahne alırken, Havsa Belediyesi Halk Oyunları ekibi de Hüner Coşkuner Konseri Öncesi sahne aldı. Edirne Protokolünün de yoğun katıldığı konsere; Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Süloğlu Kaymakamı Yusuf Cankatar, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, Uzunköprü casino sitesi Belediye Başkanı Enis İşbilen, Edirne Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Aytin, CHP Süloğlu İlçe Başkanı Önder Cin ve Yönetimi, Muhtarlar, Meclis üyeleri, katıldı.
Hüner Coşkuner Konseri Öncesi, konuşma yapan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran; "Biz göreve geldiğimiz de önce insan dedik. Bir yerde yaşayan insanlar mutlu olursa herşey olur. Amacımız vatandaşlarımıza iyi bir hizmet Betnano etmek. Tabi tek başımıza hizmet etmemiz mümkün değil. Her zaman bizleri yalnız bırakmayan ve 656. Kırkpınar Yağlı güreşleri kapsamında ilçemizde etkinlikler düzenleyen sayın Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'a da teşekkürü bir borç bilirim. Çünkü kardeş ve sosyal belediyeciliği kendisinden öğrendik. Her zaman belediyemizin ve vatandaşlarımızın yanındadır" dedi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'da yaptığı konuşma da; "Kırkpınar etkinliklerimiz kapsamında ilçelerimizde konserlerimiz oluyor. Süloğlu ilçemizi ve hemşehrilerimizi seviyoruz. Bu Yüzden de bu gece Hüner Coşkuner'i Süloğlu ilçemize getirelim dedik.  Biz il belediyesi olarak mümkün mertebe tüm ilçelerimize ve köylerimize katkı sağlamak istiyoruz. Bu Gece bu kalabalığı da göründe mutlu olduk. Devamı gelecek " dedi.
Süloğlu Meydanında Bincelerce Vatandaş Hüner Coşkuner Konseri'nin başlamasıyla gece boyu doyasıya eğlendi.
 

Son Güncelleme: 14.07.2017 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.