TUNCA’NIN YENİ ANTRENÖRÜ ERGİNLER OLDU!

Her sezon olduğu gibi bu sezona da şampiyonluk parolasıyla giren Tuncaspor, başarılı Antrenör Ahmet Erginler ile anlaştı.

TUNCA’NIN YENİ ANTRENÖRÜ ERGİNLER OLDU!

Her sezon olduğu gibi bu sezona da şampiyonluk parolasıyla giren Tuncaspor, başarılı Antrenör Ahmet Erginler ile anlaştı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Temmuz 2019 Çarşamba 08:55
TUNCA’NIN YENİ ANTRENÖRÜ  ERGİNLER OLDU!

Edirne’nin köklü kulüplerinden Tuncaspor, başarılı antrenör Ahmet Erginler’le anlaştı. Dün Kulüp Başkanı Atalay Akaycı, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Giyik, Süleyman Köle ve Berkan Giyim’in de katıldığı törende sözleşme imzalayan Erginler, Tuncaspor’un yeni antrenörü olurken; kulübün yeni teknik direktörü Özgür Gezen, Sportif Direktörü ise Serkan Tuncay oldu. Kulüp Başkanı Atalay Akaycı, Erginler’in başarılarının farkında olduklarını ve çok güvendiklerini söylerken;  Erginler’de büyük bir camiaya geldiğini ve tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

AKAYCI: “HEDEFİMİZ BAL LİGİ”

Kulüp Başkanı Atalay Akaycı, burada yaptığı açıklamada, “3 yıldır olduğu gibi bu yıl da BAL Ligi’ni hedefliyoruz. Yeni hocalarımızla anlaştık. Hepsi çok başarılı. Kendilerine güvenimiz tam. BAL Ligi parolasıyla çıktığımız bu yolda, başarılı olacaklarından eminim. 2019-2020 sezonu kulübümüze hayırlı olsun.” dedi.

ERGİNLER: “BAL LİGİ’NE ÇIKACAĞIZ”

Kulüp Antrenörü Ahmet Erginler de, “Bu sene hedefimiz tabii ki BAL Ligi olacak. Zaten hedefi olmayan bir takımda çalışmayı düşünmediğimiz için geçen yıl, hiçbir takımı çalıştırmadık. Ama bu sene hem kulüp başkanımız hem de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla görüştüğümüzde; kulübün hedefinin kesinlikle BAL Ligi olacağını söylediler. Bizim de bu konuda kendimize güvenimiz tam. İnşallah BAL Ligi’ne çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.