Meteoroloji genel müdürlüğünün resmi internet sayfasından aldığımız müjdeli haberler yüzümüzü biraz glümsetti bu hafta. Bahardan kalma günler yaşıyoruz. Raporlarından gördüğümüz kadarıyla 16-17 derece sıcaklıklar bi’kaç gün daha devam edecek. Motosikletini özleyenler hafta sonu yasaklarından önce, bugün ve yarın 16-17 derece sıcaklıklarda özlem giderebilirler.

Hafta sonu ise yine ekran başına mecbur kalacağız gibi görünüyor. Bu sebeple dizi tavsiyelerim devam ediyor. Önümüzdeki hafta iki bilgisayar oyunu ile ilgili bilgi vereceğim. Birisi şu an oynanabiliyor, diğeri ise “çok yakında” uyarısı ile Steam’de bekliyor. Hangi oyunlar olduğunu söyleyemeyeceğim. Ama özellikle chopper tutkunları hazır olsun..

Gelelim bu haftanın dizi tavsiyelerine:

WAYNE

Tür: Aksiyon, Komedi

Başrol: Mark McKenna, Ciara Bravo, Jon Champagne  

Ülke: ABD

Dil: İngilizce

Uzunluk: 30 dakika

Bölüm Sayısı: 10

Yapım Tarihi: 2019-

16 yaşındaki Wayne’i ve maceralarını anlatan bu yazımda ki en sevdiğim dizilerden biri. Babasını kaybeden Wayne, o ölmeden önce çalınan klasik arabasını bulmak için eski bir motorla zorlu bir yolculuğa çıkan Wayne ve sevgilisinin başından geçen kanlı ve bir o kadar da komik maceraları anlatan dizimiz konu bakımından ilgi çekici gibi duruyor. YouTube Originals platformunda izleyici karşısına çıkıcak olan anti-kahraman dizisi Wayne, Deadpool’un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick’in imzasını taşıyor. Shawn Simmons’ın yarattığı ve senaryosunu kaleme aldığı dizi, başlıca rollerinde Mark McKenna ve Ciara Bravo’yu buluşturuyor.

MAYANS M.C.

Tür: Drama, Gerilim, Suç

Yönetmen:  Carl Hindmarch

Başrol: JD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger

Ülke: ABD

Dil: İngilizce

Uzunluk: 1 saat

Bölüm Sayısı: 10

Yapım Tarihi: 2018-

“Mayans MC” Kaliforniya / Meksika sınırında “Mayalar” olarak tanınan motosiklet çetesinin mücadelesine odaklanıyor. Gururlu bir Latin ailesinin yetenekli oğlu Ezekiel “EZ” Reyes’in (J. D. Pardo) “Amerikan Rüyası” kartel tarafından yok edilir. İçindeki intikam ateşi onu planında olmayan ve içinden çıkamayacağı bir hayata sürükler.

Tekerinize taş gelmesin..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.