BİSİKLETLİLERE YOL SÖZÜ

Edirne Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu olarak, bisiklet yollarını görüşmek üzere Belediye Başkanı ziyaret edildi.

BİSİKLETLİLERE YOL SÖZÜ

Edirne Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu olarak, bisiklet yollarını görüşmek üzere Belediye Başkanı ziyaret edildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Şubat 2018 Perşembe 10:24
BİSİKLETLİLERE YOL SÖZÜ

    Kentin bisiklet örgütlerinin temsilcilerinin de katıldığı görüşme olumlu geçti. Edirne Kent Konseyi Çalışma Grubu koordinasyonunda, görüşmeye Edirne Kent Konseyi Başkanı Ziya Gökerküçük, Edirne Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu Sözcüsü İsmail Demiray, EBİDOST'tan Mehmet Akif Ersoy, EBİS'ten Çağatay Ünver, EDOSK' tan Ahmet Faruk Tabakoğlu, EGS BİRLİK'ten Sadri Mandacı, MODABİS'ten Nevzat Çakmaklı ile Murat Baştürk, TMMOB Bisiklet Grubu'ndan Mehmet Emin Parlakçı katıldı.
    Belediyenin Talat Paşa Caddesi üzerindeki direklere astığı, yolun bisiklet kullanıcılarına da açık olduğunu belirten bilgilendirici uyarı tabelaları için teşekkür edildiği görüşmede, bu çalışmaların devam etmesi talep edildi.
    Edirne Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu olarak kentte bisikletin ulaşımda kullanılması, yeni yapılan yollarda, bisiklet yollarının da planlanması talep edildi. Ayrıca Avrupa- Asya Onbahis güzergahında Edirne'ye giriş çıkışların bisikletle sağlanabilmesi için kentimizde bu çalışmaların olmasında ortaklaşıldığı görüşmede Belediye Başkanı ideal olanların zamana yayılarak yapılacağını belirtti. Kuzey ve Güney yollarının bu amaca uygun olarak planlandığını belirten Başkan Recep Gürkan yolların tamamlanması ile birlikte kentlilerimizin bunları göreceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.