CEM VAKFINDAN, DAYANIŞMA GECESİ

Edirne Cem Vakfı tarafından Acar tesislerinde dayanışma gecesi düzenlendi. Gecede çekiliş yapıldı elde eldilen gelirle muhtaç öğrencilere yardım yapılacak.

CEM VAKFINDAN, DAYANIŞMA GECESİ

Edirne Cem Vakfı tarafından Acar tesislerinde dayanışma gecesi düzenlendi. Gecede çekiliş yapıldı elde eldilen gelirle muhtaç öğrencilere yardım yapılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Aralık 2017 Salı 10:23
CEM VAKFINDAN,  DAYANIŞMA GECESİ

    Edirne Cem Vakfı tarafından Acar Sosyal tesislerinde dayanışma gecesi düzenlendi. Dayanışma gecesine,Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt,   Bulgaristan Cumhuriyeti Edirne Başkonsolosu Vassil Valchev, Cem Vakfı Trakya ve Balkanlar İnanç Önderi Cem Vakfı Edirne Cem Evi Başkanı Mustafa Çetin, Edirne Cem Vakfı Edirne Şube Başkanı Akın Çetin, Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erbey Kılıç, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Tuncay Aytın, MHP Edirne il Yönetim Kurulu üyesi Zakir Topdur, Edirne Bulgar Sveti Georgi Kilisesi Rahibi Aleksandır Çıkırık, Atatürkçü Düşence Derneği Başkanı Celil Özcan, ilçelerin ve beldelerin alevi dedeleri katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Mustafa Çetin,   Alevi- Bektaşilerin her zaman ülkenin birlik ve beraberliğinden dostluk ve kardeşlikten yana olduğunu, burada da bunu sergilediklerini belirterek” İnancımızın özü  her zaman kardeşlik İllegal Bahis ve dostluktur, burada da bunu gözlüyorum. Dayanışma gecemizde yapılan çekilişten elde edilecek   geliri muhtaç öğrencilere  verileceğiz. Bu gecemize katılıp destek verene ve bizleri onurlandıra herkese teşekkür ederim” dedi
Daha sonra söz alan Çorlu Dedesi, Cem Vakfı Başkanı ve Genel Merkez Delegesi Dr Akın Birdal, ülkenin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacın olduğu bir zamanda böyle dayanışma gecesi düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, geceyi Düzenleyen Edirne Cem Vakfı yetkililerine ve  bu mutlu  geceye  katılıp destek verenlere teşekkürlerini iletti.  Gecede yapılan müzik gösterisinde birlik ve kardeşlik türküleri sunuldu. Daha sonra muhtaç öğrencilere yardım için çekiliş gerçekleşti. Gece geç saatlere kader coşku içinde devam etti.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.