Edirne Basını sorunlarını konuşacak

Edirne Kent Konseyi olarak aylık toplantılarımızın bu aya dair konumuz; 'Edirne Basını, Sorunları ve Çözüm Önerileri'olarak belirlendi.

Edirne Basını sorunlarını konuşacak

Edirne Kent Konseyi olarak aylık toplantılarımızın bu aya dair konumuz; 'Edirne Basını, Sorunları ve Çözüm Önerileri'olarak belirlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Şubat 2018 Çarşamba 10:13
Edirne Basını  sorunlarını  konuşacak

    Kent sorunlarını her koşulda dile getiren, kamuoyuna ulaşmasını sağlayan değerli basın çalışanları kendi sorunlarının da gündeme getirilmesini istediler. Kent Konseyi olarak bu konuyu gündeme almayı düşündük ve Yürütme Kurulu ile Danışma Kurulumuzda da görüşerek bu konunun konuşulmasını karar altına aldık. Kent Konseyimizin Basın Çalışma Grubu da gazete muhabirleri ile yaptığı toplantılarda; basının olmazsa olmazı olan 5N1K olarak programı kurgulayıp oluşturduk.
    Şubat ayının son Çarşamba günü saat 19.00 da Belediye Binası eski Nikah Salonunda yapılacak toplantıya yerel gazetelerde çalışanlar, gazeteci dernekleri ve ajanslar davet edilecek. Ayrıca çalışmalarını ve görüşlerini anlatmak üzere; Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Basın-yayın Enformasyon Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü'nün davet edilmesine karar verildi.
    Demokrasinin dördüncü gücü olarak tanımlanan, kentimizin tanıtım ve bilgilendirme işlevini yerine getirmede üzerine düşeni yapan saygın kurumlarımızdan basınımızın Edirne'deki durumunu anlamak, dinlemek, sorunlarını görmek ve çözümler bulabilmek için bu toplantıya tüm kentlilerimiz davetlidir. 28 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 19.00'de Edirne Belediye Binası alt Makrobet katında olan eski Nikâh Salonuna herkesi bekliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.