EDİRNE HABER 26 YAŞINDA

Edirne'de yayın hayatına devam eden Edirne Haber Gazetesi, 26'ncı yıldönümünü pasta keserek kutladı.

EDİRNE HABER 26 YAŞINDA

Edirne'de yayın hayatına devam eden Edirne Haber Gazetesi, 26'ncı yıldönümünü pasta keserek kutladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Ocak 2018 Salı 09:56
EDİRNE HABER  26 YAŞINDA

    Edirne'de 26 yıldır yayın hayatına devam eden Edirne Haber Gazetesi dün 26'ncı yayın yılını gazete çalışanları ve diğer gazetelerin temsilcileriyle birlikte kutladı. 
Gazetenin İmtiyaz Sahibi Aybüke Yurk, gazetelerinin 26'ncı yayın yılı kutlamasında, “1992 yılında Cavit Göçmen tarafından kurulan Edirne Haber Gazetesi'ni öncelikle babam Kerim Yurk devraldı. Ardından ağabeyim Aybatur Yurk'a devredilen gazeteyi bu yıl ben devraldım. Uğruna bu kadar emek verilen bir gazetenin sahibi olmak benim için çok gurur verici bir durum. Umarım bundan sonra ben de babam Pulibet ve ağabeyimin desteğiyle aynı heyecan ve tutkuyla bu işi devam ettirebilirim. Burada bizim mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.