“EDİRNE UÇUYOR”

Dünyanın dört bir yanına uçakla sefer yapan insanların okuduğu Anadolu Jet Magazin dergisinde Edirne tanıtıldı.

“EDİRNE UÇUYOR”

Dünyanın dört bir yanına uçakla sefer yapan insanların okuduğu Anadolu Jet Magazin dergisinde Edirne tanıtıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Temmuz 2017 Pazartesi 19:00
“EDİRNE UÇUYOR”

Anadolu Jet Magazin dergisinin Temmuz ayı sayısında Edirne’ye geniş yer verildi. Uçuşlar yapan insanların okuduğu dergide yaklaşık 10 sayfa Edirne tanıtıldı. deneme bonusu ‘Canciğer Olunası Şehir’ başlığıyla girilen tanıtımda, ‘Trakya’nın etkileyici şehri, her köşesinde Osmanlı’dan bir iz, her nefes alışta enfes kokular ve bolca misafirperverlik sunuyor gezginlere..’’ açıklaması yapıldı.

Selimiye Camii ve Mimar Sinan Adiosbet Heykeli fotoğrafı ilk 2 sayfada yayınlandı. Ardından İngilizce ve Türkçe olarak Selimiye Camii tanıtımı, dünyanın en büyük sinagogları arasında yer alan Edirne Büyük Sinagogu ve İkinci Beyazid Külliyesi anlatımı fotoğraflarıyla yapıldı. Sonraki sayfada Edirne Tarihi Alipaşa Çarşısı ve Meriç Köprüsü tanıtımı var.

Edirne Tarihi Tava Ciğeri’nden bahsedilirken, dergide Tadı Damakta Kalan Şehir deniliyor Edirne için.  Son olarak 656’ncısı düzenlenecek olan, yüzyıllardır süren bir gelenek, Ata Sporumuz Kırkpınar tüm dünyaya tanıtılıyor. Anadolu Jet Magazin Dergisi, Edirne’yi dünyaya tanıtıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.