Edirne'ye davet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Edirneye ziyaret sözü verdi.

Edirne'ye davet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Edirneye ziyaret sözü verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Aralık 2017 Cuma 10:19
Edirne'ye davet etti

    Ankara’daki temaslarını sürdüren Kırkpınar Ağası Ahmet Çetin iş programları arasında ziyeret ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Edirne’ye ziyarete geleceğini bu kapsamda da iki gün kalacağını belirtti.
    Ankarada Kırkpınar Agası ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğanın Edirneyi çok sevdiğini ve ilk fırsatta Cumhurbaşkanı ile birlikte geleceğini belirtti.
Edirnenin sorunlarını ayak üstü dinleyen Erdoğan ''Edirne kırkpınar ağamızın agalığını daha önce arayarak kutlamıştık. Geleneklerimizle, medeniyet değerlerimizle örtüşen bir denklem günümüze kadar gelen güreşlerin bundan Restbet sonrada en iyi şekilde devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Edirne tarih ve kültür kenti bende sevgili eşiminde gönlünde ayrı bir yeri vardır Trakyanın ve Edirnenin ilk fırsatta geleceğiz ve iki gün kalacağız Selimiye camiisi ve tarihi yerleri gezeceğiz.Daha öncede geldim ama bu sefer iki gün kalacagız.Osmanlıya Başkentlik yapmış olan Edirne hepimize gurur veriyor. ” ifadelerini kullandı.
    Trakyaya ve Edirneye selamlarını ileten Emine Erdoğan Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Kırkpınar Agası Ahmet Çetinden Edirnedeki son durumlar hakkında da bizzat bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.