EDOSK'a, genç başkan

Edirne Doğa Sporları Derneği (EDOSK) 7. Olağan Genel kurulunu tek listeyle gerçekleştirdi. Görev dağılımlarının gerçekleştirildiği ilk toplantıda Orkun Akman Başkanlık görevine seçildi.

EDOSK'a, genç başkan

Edirne Doğa Sporları Derneği (EDOSK) 7. Olağan Genel kurulunu tek listeyle gerçekleştirdi. Görev dağılımlarının gerçekleştirildiği ilk toplantıda Orkun Akman Başkanlık görevine seçildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Şubat 2018 Pazartesi 10:16
EDOSK'a, genç başkan

    EDOSK'un 7. Olağan Genel Kurulunun ardından ilk toplantı gerçekleştirilerek, görev dağılımı yapıldı. Yapılan görev dağılımında EDOSK'un 4. Dönem Başkanı Orkun Akman, Başkan Yardımcıları Mustafa Çelik Ve Neslihan Çakır, Genel Sekreter Elif Çokaman, Muhasip Üye Berker Kartel, İlkben Ergin ve Mehmet Emin Kirişçiler üye, Denetim Kurulu Üyeliklerine Seda Donat Bacıoğlu, Hüsniye Koman ve Nebiye Sömer Asıl getirildiler.
    Hem sosyal sorumluluk hem de kentlilik bilinci gereği doğayı, çevreyi kararlılıkla korumaya devam edeceklerini ifade eden EDOSK Başkanı Orkun Akman, “2007 yılında üye olduğum ve 2014-16 arası yönetimine girdiğim, 2016-18 arası da başkan yardımcılığı görevini üstlendiğim EDOSK'a yeni dönemde başkan olma şerefine nail oldum.         Yönetiminde görev aldığım büyüklerimden elde ettiğim tecrübe ve çalışma azmi doğrultusunda aynı kararlılıkla bu görevi sürdürmek üzere yönetim kurulu arkadaşlarımla çıktığım bu yolda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da doğa ve çevre karşıtı her türlü mücadelede yüksek sesle bağırmaya devam edeceğiz. 
    Sadece Edirne değil Trakya geneli, hatta Yunanistan ve Bulgaristan Trakyasında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle üyelerimizi ve gönüllülerimizi doğa ile buluşturan organizasyonlara imza atarak yurtiçinde Edirne'mizi, yurtdışında da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. 
    Ayrıca hem sosyal sorumluluk hem de kentlilik bilinci gereği doğayı, çevreyi kararlılıkla korumaya devam edeceğiz ve doğaya zarar veren her Youwin türlü faaliyete büyük bir kararlılıkla karşı duruş sergileyeceğiz. Bizlerle birlikte üç ülke Trakyası'nın güzelliklerini keşfetmek isteyen herkese kapımız açık. 
    Doğa ve kent yararına olduğunu düşündüğümüz her türlü işbirliğine açığız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.