ENEZ'DE 'KILIÇ'LAR ÇEKİLDİ !

Edirne İl Genel Meclisi'nin Enez Üyesi Şenol Kılıç ile Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı arasında söz düellosu devam ediyor. Bostancı'nın kendisi hakkında söylemiş olduğu ifadelere cevap veren Kılıç; “Ben kendisine basın aracılığı ile Enez'i soruyorum, o verdiği cevaplarla laf ebeliği yapıyor.” dedi.

ENEZ'DE 'KILIÇ'LAR ÇEKİLDİ !

Edirne İl Genel Meclisi'nin Enez Üyesi Şenol Kılıç ile Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı arasında söz düellosu devam ediyor. Bostancı'nın kendisi hakkında söylemiş olduğu ifadelere cevap veren Kılıç; “Ben kendisine basın aracılığı ile Enez'i soruyorum, o verdiği cevaplarla laf ebeliği yapıyor.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Kasım 2017 Salı 10:05
ENEZ'DE 'KILIÇ'LAR ÇEKİLDİ !

    Edirne İl Genel Meclisi'nin Enez Üyesi Şenol Kılıç ile Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı arasında, tansiyon yükselmeye devam ediyor. Kılıç, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Bostancı'ya eleştirilerde bulunarak seçimlere 1 yıl kalmasına rağmen Enez'e vizyon katacak tek bir büyük eserin olmadığını ifade etmiş ve “Enez Belediye Başkanı laf üretmekten başka bir şey yapmıyor. Umut ve hayal tacirliği yapmaktan artık vazgeçmeli.” demişti. 
    Başkan Bostancı, ardından bir basın açıklaması yaparak kendisi hakkında eleştiri yapanlara, “Hizmetten nasibini almamış, sadece ben odaklı düşünen, lüks arabayla gezen, lüks evlerde oturan, tam bir burjuva özentisi içinde yaşayan, söylemleri ile icraatları ve yaşantıları birbirini tutmayan, halktan uzak ve kopuk kişiler!” ifadelerini kullanmıştı. 
    Son olarak bir açıklama yaparak kendisi hakkındaki sözlere cevap veren Kılıç; “Enez Belediye Başkanı Bostancı'nın çeşitli yerel gazetelerde yaptığı şahsıma yönelik oturduğum ev, kullandığım araba ve yaşam biçimimle ilgili hakaret içeren seviyesiz açıklamalarına bakıldığında kendisinin içinde bulunduğu 'acizlik' açıkça görülmektedir. Bunlara cevap vermeye gerek bile duymuyorum. Ben kendisine basın aracılığı ile Enez'i soruyorum,  o verdiği cevaplarla laf ebeliği yapıyor.” dedi.
    Kılıç'ın açıklaması şu şekilde: 
    KILIÇ: “BOSTANCI LAF EBELİĞİ YAPIYOR”
    Kılıç, Bostancı'nın kendisi hakkında söylediklerine çok sert şekilde cevap vererek; “Geçtiğimiz günlerde Enez Belediye Başkanı Bostancı'nın çeşitli yerel gazetelerde yaptığı şahsıma yönelik oturduğum ev, kullandığım araba ve yaşam biçimimle ilgili hakaret içeren seviyesiz açıklamalarına bakıldığında kendisinin içinde bulunduğu 'acizlik' açıkça görülmektedir. Bunlara cevap vermeye gerek bile duymuyorum. Ben kendisine basın aracılığı ile Enez'i soruyorum,  o verdiği cevaplarla laf ebeliği yapıyor. Başarısızlığını örtmek gayretiyle topu sürekli taca atıyor, hakaret ediyor.” dedi.
    KILIÇ: “HİÇBİR VAADİNİ YAPAMADI, SINIFTA KALDI”
    Bostancı'nın seçim bildirgesinde belirttiği 19 vaatten hiçbirini gerçekleştiremediğini ifade eden Kılıç; “Sayın Bostancı'nın 2014 Seçim Bildirgesi ve Konuşmalarında Enez'e vaat ettikleri şunlardır:  Enez merkez ve sahilde yeni pazar yeri, yeni belediye hizmet binası, topbaş parkı, sahil arıtma ünitesi derin deşarj kanalı, yat limanı ve gümrük, yüksek okul, sokak hayvanları barınağı, Nerobet müze, göllerin ıslahı, kreş ve bakım evi, Enez çöplüğü ıslahı, TOKİ konutları-Enez merkez yürüyüş yolu ve otobüs seferleri, sahildeki büyükbaş hayvanların villalar arasında dolaşımının engellenmesi,  Trapez imar planları revizyonu, banka ve Jandarma binalarını başka alana taşıyarak Enez meydan düzenlemesi, sahil kum alanı ve çöp temizliği, Balıkçılık kooperatifinin güçlendirilmesi, Enez'e yeni fabrikaların gelmesini sağlamak vs. Bunların hiçbiri yapılmadı. Seçim bildirgeleri seçilmişlerin halkına verdiği sözleridir, şerefidir. Bostancı vaat etti etti ama hiçbirini yapmayı başaramadı, sınıfta kaldı.” ifadelerini kullandı.  
    KILIÇ: “BÖBREK TAŞI OLANLAR BU YOLU KULLANSIN”
    Kılıç, Enez girişinde 200 metrelik yolun Enez Belediyesi tarafından taş kaplandığını ve araçların buradan geçerken çok zorlandığını belirterek; “Sayın Bostancı, Enez Devlet Hastanesi'ni, Kaleiçi Fatih Cami Restorasyonunu, platin dere ıslah çalışmalarını kendilerinin yaptığını söylemekte ve hizmetleri arasında saymaktadır. Bu hizmetlerle yakından uzaktan Enez belediyesinin ve kendisinin ilgisi yoktur. Bu hizmetler Sağlık bakanlığı, DSİ bölge ve Vakıflar Bölge Müdürlükleri tarafından yapılmaktadır. 2014 yılında göreve gelen Sayın Bostancı geçmiş dönem belediye borçlarını açıklama konusunda, 'açık ihalede artış yapan insanlar'  gibi durmadan rakamları arttırıyor. Göreve geldiği ilk yıl 35-40 milyon TL ile başladı sonra 50-55 milyon TL'ye çıktı son açıklamasında 66.5 milyon TL'ye çıkardı. Ciddiyetten uzak inandırıcı olmayan açıklamalar bunlar. Kendisinin görev yaptığı önceki dönemlerden gelen ve bu dönemdeki borçlanmalarını başkalarına laf ebeliği yaparak yıkamaz. Enez ana girişindeki sıcak asfalt yolun 200 metre uzunluğundaki kısmı belediye tarafından taş kaplandı. Buradan geçen arabaların oynamayan, zıplamayan, gıcırdamayan kısmı kalmıyor. Böbrek taşı olanlar bu yolu kullansınlar. Pes doğrusu. Her tarafından işçilik hatası fışkırıyor. Estetikten uzak beton yığını.” şeklinde konuştu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.