MUHTARLAR, YILMAZ'IN MÜDÜR OLMASINI İSTİYOR

Edirne Merkez Köy Muhtarları, Edirne Tarım İl Müdürü Orhan Sarı'nın Çorum'a tayininin çıkmasıyla boşalan Tarım İl Müdürlüğü görevine İl Müdür Yardımcısı Bilgin Yılmaz'ın getirilmesini talep ettiler.

MUHTARLAR, YILMAZ'IN MÜDÜR OLMASINI İSTİYOR

Edirne Merkez Köy Muhtarları, Edirne Tarım İl Müdürü Orhan Sarı'nın Çorum'a tayininin çıkmasıyla boşalan Tarım İl Müdürlüğü görevine İl Müdür Yardımcısı Bilgin Yılmaz'ın getirilmesini talep ettiler.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Eylül 2017 Çarşamba 10:00
MUHTARLAR, YILMAZ'IN  MÜDÜR OLMASINI İSTİYOR

  Tarım İl Müdürü Orhan Sarı'nın kendi memleketi Çorum'a tayininin çıkmasından ardından Tarım İl Müdürü'nün kim olacağı konusunda belirsizlik devam ediyor. Edirne Merkez Köy Muhtarları, bu göreve İl Müdür Yardımcısı Bilgin Yılmaz'ın atanmasından yana. Eski İl Müdürü'nün kendi iline tayininin yapıldığını Edirne için de böyle bir atamanın olmasını istediklerini belirten Köy muhtarları; “Tarım İl Müdürlüğü her zaman köylülerle iç içe olan, köylü sorunlarıyla yakından ilgilenen bir kurumdur. Başka illerde bu tür göreve atanan müdürler, ya kendi illerinden ya da komşu illerden oluyor.” dediler.
    “BÖLGEMİZDEN BİRİNİ MÜDÜR OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”
    Bir araya toplanan Edirne Merkez Köy Muhtarları yaptıkları açıklamada; “Bizim ilimiz Tarım İl Müdürlüğü'nde bu görevi yapacak değerli uzmanlarımız var. Müdür Yardımcısı Bilgin Yılmaz bunların başında geliyor. Bizler de bölgemizden birini, böyle köylülerle yakından ilgili Piabet kuruluşlarımızda müdür olarak görmek istiyoruz. Köylü sorunlarıyla ilgili bir kuruma bölgemiz insanının atanmasının hakkımız olduğu inancındayız.
    “ÖNERİMİZİN DİKKATE ALINACAĞI İNANCINDAYIZ”
    Başka illerin haklarından bizler de yararlanmak istiyoruz.  Eski Tarım İl Müdürümüzün nasıl ki kendi iline tayini yapılıyorsa, bizim de köy muhtarları olarak bölgemiz insanı olan ve köylülerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Tarım İl Müdür Yardımcısı Bilgin Yılmaz'ın, Edirne'ye Tarım İl Müdürlüğü görevine getirilmesini talep ediyoruz. Bu talebimizi muhtarlar olarak üst makamlara da ileteceğiz. Haklı olan bu önerimizin dikkate alınacağı inancındayız. Eski Tarım İl Müdürümüz Orhan Sarı görevi sırasında bölgemiz için çok yararlı işler yaptı. Köylülerin sorunlarıyla yakından ilgilendi. Ona da teşekkür eder, yeni görevinde başarılı olmasını dileriz.” değerlendirmesinde bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.