O Film, Özel Trakya Hastanesi'nde çekiliyor

‘Dünyanın En Güzel Kokusu 2' isimli filmin çekimlerine Edirne'de başlandı. Filmin bazı sahneleri de sanata her zaman destek olan Özel Trakya Hastanesi'nde gerçekleştirildi.

O Film, Özel Trakya Hastanesi'nde çekiliyor

‘Dünyanın En Güzel Kokusu 2' isimli filmin çekimlerine Edirne'de başlandı. Filmin bazı sahneleri de sanata her zaman destek olan Özel Trakya Hastanesi'nde gerçekleştirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Eylül 2017 Pazartesi 10:13
O Film, Özel Trakya Hastanesi'nde çekiliyor


    Dünyanın En Güzel Kokusu 1 isimli  filminin ardından 2'ncisinin çekimlerine Edirne'de başlandı. Bazı sahnelerinin Edirne'nin Karaağaç Mahallesi'nde çekildiği filmin hastane sahneleri ise Özel Trakya Hastanesi'nde çekildi. Bazı hastane personelleri ve hemşirelerde gönüllü olarak filmde rol aldı. 
    “DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU 2 ÇEKİLİYOR”
    Uğur Yağcıoğlu'nun yazıp yönettiği ve başrollerini Tuba Ünsal ile Rıza Kocaoğlu'nun paylaştığı Dünyanın En Güzel Kokusu filminin 2'ncisi çekiliyor.  Dünyanın En Güzel Kokusu 1 filminde evlilik tükendiğinde, yeni bir ilişki şekli bulunması gerektiğine inanan, ilişkiye doymuş şarkı sözü yazarı Hakan (Rıza Kocaoğlu) ve o adamın en iyi arkadaşı, zor zamanlarında hep yanında olan bir kadın Derya'nın (Tuba Ünsal) hikayesi anlatılmaktaydı. Karşılarına kim gelse sığ kalır, ilişki yaşamak ve evlilik onları zorlar. Öte yandan her ikisi de giderek büyüyen bir çocuk özlemi Betticket duymaktadır. Ve bir gün Hakan, ikisinin evlenip bir çocuk yapmalarını teklif eder. Her şey gelenek ve göreneklere uygun olacak, çocuk olduktan sonra ise bugünün ilişkilerine inanmayan bu iki insan ayrılacak, özlem duydukları tek varlık olan çocuklarına kavuşacaklardır. Derya'yı zorlar bu teklif, önce kabul etmez. Ancak sonradan bu teklifi kabul ettiğini söyler. Bu şekilde film denildiği gibi sonlanır. 
    ÖZEL TRAKYA HASTANESİ'NDEN SANATA DESTEK
    Dünyanın En Güzel Kokusu 2  filminin ise çekimler başladı. Bazı sahneleri Edirne Karaağaç Mahallesi'nde çekilen filmin hastane sahnesi ise Özel Trakya Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Bestemsu Özdemir ve Ege Aydan'ın oynadığı sahnede bazı hastane çalışanları ve hemşireler de gönüllü olarak rol aldı. Özel Trakya Hastanesi'nin sanata ve sanatçıya verdiği değer çerçevesinde yaptığı bu davranış büyük beğeni topladı. 
Başrollerinde Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu'nun yer aldığı romantik yapımın devam filminde de başroller değişmeyecek.
Arkadaşlıkla başlayıp, çocuk özlemiyle aşkın bambaşka bir haline dönüşen modern zaman masalını beyazperdeye yansıtan filmin ikincisi 3 Kasım'da vizyona girecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.