“Ülkücülere yakışan organizasyon yapıldı”

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan yaptığı açıklamada; Ankara’da Başbuğ Alpaslan Türkeş’in doğumunun 100.yıl dönümü nedeniyle, düzenlenen etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Ülkücülere yakışan organizasyon yapıldı”

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan yaptığı açıklamada; Ankara’da Başbuğ Alpaslan Türkeş’in doğumunun 100.yıl dönümü nedeniyle, düzenlenen etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Kasım 2017 Çarşamba 09:51
“Ülkücülere yakışan  organizasyon yapıldı”

    “ÜLKÜCÜLERE YAKIŞAN BİR ORGANİZASYON YAPILDI”
    Açıklamasına, “Türk Milliyetçiliği Hareketi’nin kurucusu ve lideri rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in doğumunun 100.yıl dönümü olması nedeniyle, geçen Pazar günü etkinlik düzenledi.” diyerek, başlayan Özkan, şunları söyledi: “Türkiye’nin her tarafından gelen ülkücü gençlik, Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in doğumunun 100.yılını kutlamak amacıyla, Ankara’da bir araya geldiler. İlgi beklenenin çok üzerinde oldu. Ülkücüler öncelikle, Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir’in resmi rakamlarına göre; 140 bin kişinin giriş yaptığı tespit edildi. Organizasyonun düzenlendiği alanda ise, Ankara Emniyeti’nden elde edilen rakamlara göre; 290 bin ülkücü gencin geldiği ifade edildi. Ülkücülere yakışan bir organizasyon yapıldı. Ülkücülerin nasıl bir yapı içerisinde olduğu ve güçlerinin ne olduğunu herkes gördü.”
    “ÜLKÜCÜLERE YÖNELİK YARATILMAK İSTENEN ALGILAR DUVARA TOSLADI”
    Hakan Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkücülere yönelik ‘eriyorlar, yok oluyorlar.’ yönünde yaratılmak Betboo istenen algılarda duvara tosladı. Ülkücü hareket dimdik ayaktadır. Milliyetçi hareket partisini ele geçirmek isteyen güçler, amaçlarına ulaşamadı. Onlarda yeni bir yol ayrımına girdiler. Ülkücü olan insanın yeri Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Başka bir adres aramaz. Bu kişilerin Milliyetçi Hareket Partisi’yle bir gönül bağı yok ki, ayrılmayı uygun görmüşler. Ama ülkücü hareket var olduğu sürece, Türkiye üzerinde hesapları olanlar, amaçlarına ulaşamayacaklardır.”
    “ÜLKÜCÜLER DİMDİK AYAKTADIR”
    Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: “Ülkücüler dimdik ayaktadır ve Türk Milleti’nin bakası için ne yapılması gerekiyorsa, yapacaktır. Türk devletine ve milletine sahip çıkmak varlık sebebimizdir. Bunun bedeli ne olursa olsun, sahip çıkmaya devam edeceğiz. Organizasyona Edirne merkez ve ilçelerinden araçlar kaldırıldı. Bölgemizden ciddi bir katılım sağlandı.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.