TRAKYA BİRLİK’E ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Trakya Birlik`e üstün hizmet ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen adına, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman`a verdi.

TRAKYA BİRLİK’E ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Trakya Birlik`e üstün hizmet ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen adına, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman`a verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Aralık 2017 Perşembe 10:29
TRAKYA BİRLİK’E  ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ

    Ankara ATO Congresium`da düzenlenen 2017 Türkiye 2. Kooperatifler Fuarı`nda, İstanbul Sanayi Odasının hazırladığı `Türkiye`nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu` sıralamasında her yıl düzenli olarak üst sıralarda yer alan, başarılı kooperatif birliklerinin yöneticilerine Bakan Tüfenkçi tarafından üstün hizmet ödülü verildi. Törende ödül, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen adına Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman`a Bakan Tüfenkçi tarafından verildi.
    2017 Türkiye 2. Kooperatifler Fuarına; Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akgün, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kocabıyık, Supertotobet Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Kobak, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Emre Yılmaz, Genel Müdür Hakan Çalen, Genel Müdür Yardımcısı İlker Adsoy birlikte katıldılar.
    Ödül töreninin ardından ödül alan yöneticiler ile birlikte fuar açılış kurdelesini kesen Bakan Tüfenkçi, daha sonra Trakya Birlik standına gelerek Trakya Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Müdür Hakan Çalen ile bir süre sohbet etti. Stant ziyaretleri sonrasında yerli ve yabancı kooperatif birliklerinin temsilcilerinin katılımıyla dünyada ve Türkiye`de kooperatifçiliğin durumu, gelecekte neler yapılabileceği ile ilgili sunumların yer aldığı seminerler düzenlendi. Trakya Birlik adına seminer Mamul Satış Bayi Org. Müdürü Uğur Göçmez tarafından gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.