TSM SANATÇISINDAN, CİĞECİ BAHRİ'YE ZİYARET

Ciğerci Bahri Dinar'ı ziyaret eden Türk Sanat Müziği sanatçısı Murat Seçkin, Bahri Bey'in Edirne'yi tanıtımda büyük hizmet verdiğini belirterek kendisine bir CD'sini hediye etti.

TSM SANATÇISINDAN, CİĞECİ BAHRİ'YE ZİYARET

Ciğerci Bahri Dinar'ı ziyaret eden Türk Sanat Müziği sanatçısı Murat Seçkin, Bahri Bey'in Edirne'yi tanıtımda büyük hizmet verdiğini belirterek kendisine bir CD'sini hediye etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Ekim 2017 Pazartesi 10:07
TSM SANATÇISINDAN,  CİĞECİ BAHRİ'YE ZİYARET

    Türk Sanat Müziği icra eden bu konuda albümleri bulunan  Murat Seçkin bu ziyareti sırasında  ismini çok duyduğu Ciğerci  Bahri Bey'i  de ziyaret etmek istediğini belirterek;” Ben Edirne'yi çok seviyorum daha önceleri de gelmiştim. Edirneliler misafirperver kültür ve sanata değer veren insanlarla beraber olmak beni mutlu ediyor. Burası bana bir ilahi şehir gibi geliyor. Edirne'ye her geldiğimde de  konserlerimde halk ile bütünleşmek  onların sıcaklığı hissetmek çok hoşuma gidiyor. Bugün de Edirne'nin tanıtımında büyük katkısı olan  bahri beyi mekanında ziyaret etmek istedim. Bu  ziyaretten mutlu oldum kendisini Edirne ye verdiği büyük katkıları nedeniyle kutluyorum. Bahri Bey gibi  bölgesine yararlı olan işadamlarının da kıymeti bilinmeli böyle insanlar kolay bulunmuyor. Edirne Türk müziğine değer veriyor. Edirnelilere teşekkür ediyorum. Kardeşime CD hediye ediyorum dilerim bu mekanda da  dinlenme fırsatı olur” dedi 
     Bahri Dinar yaptığı konuşmada, “  Bir kente hizmet etmek kadar insana mutluluk veren bir şey olamaz. Ben bunu çok önem veriyorum. Bizim dostluklarımızda çıkar ilişkisi yoktur  Bu vasıfları taşıyan dostlukların temeli sağlam oluyor.Bana göre hayatımla mukayese edildiğinde  Edirne daha ağır basar. Ben Edirne için canımı veririm demekle  abartmış olmam. Benim için Edirne her sevgiden öndedir. Bugüne kadar  yaptığım çalışmalarda  hep Edirne sevgisini ön planda tuttum. Diyebilirim ki benim için her şeyden önemli olan sahiplenmemiz gereken  bu güzel ve tarihi  kentimiz Edirne'dir” dedi. Daha sonra Türk Müziği sanatçısı Murat Seçkin CD'sini  Bahri Dinar'a hediye etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.