TUYUB maraton hızında ziyaretlere devam ediyor

Türk Yunan Bulgar dostluk derneği (TUYUB) yönetimi ‘ Sınırsız Yarı Maraton’ hızında ziyaretlerine devam ediyor.

TUYUB maraton hızında ziyaretlere devam ediyor

Türk Yunan Bulgar dostluk derneği (TUYUB) yönetimi ‘ Sınırsız Yarı Maraton’ hızında ziyaretlerine devam ediyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Şubat 2018 Cuma 10:11
TUYUB  maraton hızında  ziyaretlere devam ediyor

     TUYUB Yönetim Kurulu Başkanı  Önder Akdağ  Başkanlığında Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Volkan Türk Vuralı ve Edirne Bulgaristan Baş Başkonsolosu Vassil Valchev, Konsolos Muzeyen Uzunova’ya onursal üyelik belgesi verilerek geçtiğimiz yılda yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür Plaketi verildi.
     Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Volkan Türk Vural “ biz bu derneğin hamisiyiz. Ve bu dernek ve Sınırsız dostluk yarı maraton için gereken ne varsa yapacağız. Her zamanda yanınızdayız. Onursalız üyelik Nerobet ve teşekkür ediyorum” dedi.
    Bulgaristan Baş Konsolosu Vassil Valchev “ Derneğin onursal üyesi olmaktan mennuniyet duydum. Bu yılki plastiğe hayır temasının da dernek için farkındalık yaratmak adına güzel bir tema olmuş bizde konsolosluk olarak bu konuda sizlerin yanınızdayız destekliyoruz.
    Ve ayrıca bu yıl 4’üncüsünü  yapacağınız Sınırsız Dostluk Yarı maraton’una biz Bulgar Konsologu personeli olarak kayıt yaptırıp farkındalık yaratmak için koşmak istiyoruz” şeklinde  konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.