SARDOS HIZIRİLYAS TEPEYE YÜRÜDÜ

Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu(SARDOS) geçtiğimiz hafta sonu Karatepe(Yeşilköy) , Hızır İlyas tepeye yürüdü.

SARDOS HIZIRİLYAS TEPEYE YÜRÜDÜ

Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu(SARDOS) geçtiğimiz hafta sonu Karatepe(Yeşilköy) , Hızır İlyas tepeye yürüdü.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Kasım 2017 Çarşamba 09:50
SARDOS HIZIRİLYAS  TEPEYE YÜRÜDÜ

    Yürüyüşe, T.Ü. Keşan Yusuf Çapraz  Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Doğa Sporları Topluluğu (KYÇUBYO DOST) üyesi öğrenciler de katıldı. Zaman zaman çisentili ve sisli havada yapılan yürüyüşte 12,5 km.  doğaya ayak izi bırakıldı. Bölgenin en yüksek tepesi olan Hızırilyas , görsel yönden de çok verimli bir gözlem yeri. Hava  açık olduğu zaman  Semadirek adası, Gökçeada, Saros körfezi , İpsala ovası, Hamzadere barajı gibi bir çok bölgeyi aynı anda gözlemle fırsatının yakalandığı özel bir yer.
    SARDOS adına bir açıklama yapan etkinlik rehberi Muammer TAŞKIRAN; Bu hafta sonu bölgemizin en güzel parkurlarından birisini yürüdük. Bu etkinliğimize Trakya Üniversitesi Keşan YÇUBYO DOST. üyesi öğrencilerimizin de katılmasından büyük mutluluk duyduk. Sardos olarak bizler genç nesle her zaman önem verdik. Biliyoruz ki gelecek gençlerin elinde şekillenecek. Bu sebeple çocuk ve gençlerin doğayı sevmesi için her zaman onlarla birlikte olmaya çalışıyoruz . Biliyoruz ki doğayı seven , çevreye duyarlı olur, hoşgörülü olur, sevgi dolu olur. Geleceğimizden haberdar olan Beyköy Muhtarımız Necmi YAMAN‘ın Bahsegel köy kahvesinde o gün elemen olmamasına rağmen bizim için çay yapması yüreğimize dokunan, katılımcılar tarafından takdirle karşılanan bir davranış oldu. Kendisine topluluğumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.
    Yoğun hava kirliliği yaşadığımız bölgemizde, halkımızın en çok ihtiyacı olan temiz hava için hafta sonları herkesi yaptığımız  doğa yürüyüşlerine davet ediyoruz.
    Trakya Üniversitesi Keşan YÇUBYO DOST lideri Furkan AKBAŞ yaptığı açıklamada; Yüksek öğrenimimizi yapmak için geldiğimiz Keşan’da sosyal hayatımızı renklendirmek için doğa sporları yapıyoruz. Bölge doğa yürüyüşleri açısından verimli bir bölge biz de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Doğa yürüyüşleri yanında , Bisiklet,  Scuba dalış ve Yamaç paraşütü de yapıyoruz. Okulumuz öğrencilerini öğrenim dönemi boyunca daha renkli ve zinde bir yaşam için faaliyetlerimize bekliyoruz. Her zaman desteğini  gördüğümüz ve birlikte bir çok faaliyete imza attığımız SARDOS topluluğuna da desteklerinden ve hep yanımızda olduklarından dolayı teşekkür ediyoruz , dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.