Covid 19 haritasında ilimize baktığımızda açıklanan %90’lık düzelme moralimizi ne kadar düzeltse de eminim hafta sonu sürüşlerimiz başlamadan moralimiz tam olarak istediğimiz seviyelere ulaşmayacak. Sokağa çıkma yasakları başladığından beri evimizde oturup bi’ şekilde eğleniyoruz.bu eğlencelerimiz için kâh film tavsiyelerinde bulundum kâh oyun tavsiyelerinde. Bu film ve oyun tavsiyeleri devam edecek ancak bu hafta dizi tavsiyesinde bulunmaya karar verdim.

Sons Of Anarchy’yi duymayanınız yoktur. Bu sebepten onu es geçip başka yapımlardan bahsedeceğiz. Şimdiden iyi seyirler.

The Last Chapter

Tür: Gerilim, Aksiyon

Yönetmen:  Richard Roy

Başrol: Michael Ironside, Roy Dupuis, Michel Forget

Ülke: Kanada

Dil: Fransızca, İngilizce

Bölüm Sayısı: 6

Yayım Tarihi: 2002

Bu Motosiklet Dizileri ise yasadışı motorcu grubu olan The Triple Sixers hakkında. Dünyanın en büyük haydut sürücü çetelerinden biri olarak nitelendirilen The Triple Sixers, Kanada’yı hükmü altına alıyor. Rakipsiz varlıkları ve güçleri, Halifax’tan Vancouver’a kadar uzanıyor ama önemli bir istisna dışında . Sixers’in Ontario’da, yani ülkenin en zengin pazarı olan yerde hiçbir etkileri yoktur. Kısaca anlatmak gerekirse, Quebec’teki Hells Angels motorcu savaşını çevreleyen olaylara ve bunların Ontario’ya kadar genişlemesini anlatan yapım diyelim fazla spoiler vermeden, şimdiden iyi seyirler.

Gangland Undercover

Tür: Drama, Biyografi, Suç

Yönetmen:  Carl Hindmarch

Başrol: Damon Runyan, Paulino Nunes, James Cade

Ülke: Kanada, ABD

Dil: İngilizce

Uzunluk: 43 Dakika

Yapım Tarihi: 2015-

Gerçek bir olaydan esinlenerek hazırlanmış olan yapımın her bir bölümü özenle drama konusunda inşa edilmiş olup Falco’nun başından geçen olaylar ve etrafında oluşan olaylardan oluşmaktadır.. Uyuşturucu ticareti yaparken yakalanan Falco’nun önünde iki seçenek vardır ; 20 yıl hapis cezası veya şehrin kirli işlerini yapan ”Gangland Undercover” motor çetesinin içine sızarak delil toplamak. Tercihini çeteye katılmak olarak belirleyen Falco çok tehlikeli bir işin içerisine girmiştir. Hangisini seçse daha iyi olurdu bilemeyiz ama izledikten sonra karar vermenin daha kolay olacağından eminim.

Ride With Norman Reedus

Tür: Reality-TV

Başrol: Norman Reedus, Jeffrey Dean Morgan, Steven Yeun

Ülke: ABD

Dil: İngilizce

Uzunluk: 43 Dakika

Yapım Tarihi: 2016-2019

The Walking Dead’in en sevilen karakterlerinden biri olarak kalbimizi fetheden Norman Reedus, bu sefer motorsiklet tutkunu olarak hayranlarıyla buluştu. AMC’de yayınlanan tv programı Ride With Norman Reedus’u Türkçe altyazılı izleyeceğiniz yer çok yok bu yüzden altyazı indirip rahatça izleyebilirsiniz.

Bu harika yapım hakkında konuşan Reedus, ‘Birini yanına alıp rotasız bir şekilde yola düşmek benim için ilginç bir deneyim oldu. Kimi zaman eğlenceliydi, kimi zaman garip ve biraz da farklıydı. Oldukça ilgi çekici bir konsept, bunun bir parçası olduğum için çok mutluyum.’ diyen Norman’ı kırmayalım ve izleyelim.

Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.