İpsala'da 2+1 Daire Satılacak

Edirne/İpsala'da 2+1 daire icradan satılacak.

İpsala'da 2+1 Daire Satılacak

Edirne/İpsala'da 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Mayıs 2021 Cumartesi 14:20
İpsala'da 2+1 Daire Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Edirne İl, İpsala ilçesi Hacıköy köy içi mevkide 3619 parsel sayılı taşınmaz satışa arz olunur. Dosyadaki bilirkişi raporuna göre : 1) 3619 parsel ve 626,00 m2 arsa üzerinde bulunan bina tek katlı betonarme bina olup binanın duvarları Tuğladan içi ve dışı sıvalı bir kısmı depo bir kısmı ev olarak kullanılmaktadır. Depo kısmının bir dış penceresi ve kapısı demir doğramadan yapılıdır. Diğer kısımlarının kapı ve penceresi yok ev olarak kullanılan kısmın iki oda, 1 mutfak ve 1 banyo ve tuvaletten oluşmaktadır. Kuru zeminler şap beton ıslak zeminler kale seramik ve fayans ile kaplı Güneş enerjili üstü hasır beton elektrik ve su tesisatı mevcut kullanılan malzeme, işçiliği ve bakımlılığı göz önüne alınarak halen depo ve ev olarak kullanılmaktadır.

Tahmini bedeli  147.708 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İpsala Belediye Düğün Salonu - Saraçilyas Mah. İPSALA / EDİRNE'de, 03.06.2021 günü, saat 15:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.