MESLEKTAŞIMIZIN ACI GÜNÜ

Edirne Televizyonu Sorumlu Müdürü Işık Koç’un babası Gazanfer Koç, vefat etti.

MESLEKTAŞIMIZIN ACI GÜNÜ

Edirne Televizyonu Sorumlu Müdürü Işık Koç’un babası Gazanfer Koç, vefat etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Kasım 2021 Salı 06:27
MESLEKTAŞIMIZIN ACI GÜNÜ

Edirne Televizyonu Sorumlu Müdürü, Trakya Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Işık Koç’un babası 75 yaşındaki Gazanfer Koç, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalıktan kurtulamayarak, önceki gece tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefat etti.

Güler Koç’un eşi, Handan Sarıpolat, Esra Kurdoğlu, Arda Koç, Emrah Koç, Işık Koç’un babaları Gazanfer Koç’un vefatı ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

Evli ve 5 çocuk babası Gazanfer Koç’un cenazesi İstanbul Esenyurt Muhammediye Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Biz de Vatandaş Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, meslektaşımız Işık Koç ve ailesine başsağlığı sabır diliyoruz.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.