Satılık Arsa

Çerkezköy/Kızılpınar'da 589 m² arsa icradan satılacak.

Satılık Arsa

Çerkezköy/Kızılpınar'da 589 m² arsa icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Mart 2021 Pazar 17:51
Satılık Arsa

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Çerkezköy İlçe, 413 Ada, 13 Parsel, KIZILPINAR Mahalle/Köy, KÖYİÇİ Mevkii, Taşınmaz Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesi, Köy içi mevkii, 413 ada, 13 parsel tapu kaydında 589 m2 arsa alanlıdır ve arsa vasıflı taşınmaz üzerinde değer artırıcı herhangi bir yapı bulunmamaktadır. İmar durumu ayrık nizam 6 kat emsali 2,40 tır. Toprak yola cepheli konumdadır. Topoğrafik olarak hafif meyilli, geometrik olarak dikdörtgen şeklinde bir parseldir. Etrafında 6-7 katlı mesken ve ticari amaçlı binalar mevcut olup yapılaşma orta seviyededir. İnşaat yapımı bakımından yasal bir kısıtlama yoktur. Ulaşım imkanına sahiptir. Parselin 20 metre genişliği, 29 metre derinliği mevcuttur.Çerkezköy-Çorlu anayoluna yaklaşık 60 metre mesafededir. Taşınmaz bölgesi belediyenin tüm alt ve üst yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Tahmini bedeli  765.700 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Mezat Salonu - Adalet Sarayı Giriş Kat ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ'da, 28/04/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.