Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Gelibolu'da 3+1 daire icradan satılacak.

Satılık 3+1 Daire

Çanakkale Gelibolu'da 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Şubat 2021 Pazar 16:01
Satılık 3+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Yazıcızade Mahallesi 682 ada 3 parsel A blok 19 nolu bağımsız bölüm sayılı taşınmaz. Taşınmaz ilçe merkezindedir ve belediyenin tüm altyapı ve ulaşım hizmetlerinden faydanılmaktadır. Taşınmaz Gelibolu Meslek Yüksek Okuluna 300 m, çevre yoluna 250 m mesafede ve Gelibolu Hükümet Konağına 600 m uzaklıkta bulunmaktadır. 682 ada 3 parsel numaralı ana taşınmaz 3.425,86 m2 alana sahip arsa üzerinde bulunan 6 katlı betonarme karkas taşıyıcı sisteme sahip olan A ve B Blok yapı bloğundan meydana gelmektedir. Yapıların 10-15 yaş aralığında olduğu tespit edilmiştir. Asansörlü olan binalarda merkezi sistem ısıtma mevcuttur. Binalar III-B yapı sınıfındadır. Taşınmaz A Blok 4.katta bulunan 19 nolu bağımsız bölümdür. Adres kayıtlarında ve mevcutta daire kapı numarasının 17 olduğu tespit edilmiştir. A Blok 19 nolu bağımsız bölüm yapının 4. katında bulunan 115 m2 kullanım alanına sahiptir. Bağımsız bölüm; giriş holu, banyo, tuvalet, 3 yatak odası, mutfak ve salon mahallerinden meydana gelmektedir. 4/288 arsa payına sahip olan 19 nolu bağımsız bölüm sayılı taşınmaz tapuda tam hisse olarak borçlu adına kayıtlıdır. Bağımsız bölüm yer döşemesi hol ve koridorlarda seramik, odalar ve salonda lamine parke kaplama olarak imal edilmiştir. Duvarlar ve tavan alçı sıva üzeri plastik badanalıdır. İç kapılar ahşap yapı, doğramalar ise PVC olarak imal edilmiştir. Islak hacim duvarları tavana kadar seramik kaplıdır. Mutfak dolapları ahşap mutfak dolabı imal edilmiş olup, tezgah üzeri mermer kaplıdır.

Taşınmazın ihalesi, GELİBOLU ADLİYESİ GİRİŞ KAT İHALE SALONU GELİBOLU/ÇANAKKALE'de, 20/04/2021 günü, saat 11:00'de yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/744300/emlak/konut/canakkale-geliboluda-3-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.