MHP’DEN ‘ASKIDA EKMEK’ KAMPANYASI!

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanlığı, Genel Merkez’in talimatları doğrultusunda Edirne Merkez’de 2 fırında ‘askıda ekmek’ kampanyası başlattı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olabilmek adına böyle bir kampanya başlattıklarını belirten İl Başkanı Zakir Tercan, “Şu anda 2 fırında başlattığımız kampanyayı, önümüzdeki süreçte 24 mahalleye de yayacağız.” ifadelerini kullandı.

MHP’DEN ‘ASKIDA EKMEK’ KAMPANYASI!

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanlığı, Genel Merkez’in talimatları doğrultusunda Edirne Merkez’de 2 fırında ‘askıda ekmek’ kampanyası başlattı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olabilmek adına böyle bir kampanya başlattıklarını belirten İl Başkanı Zakir Tercan, “Şu anda 2 fırında başlattığımız kampanyayı, önümüzdeki süreçte 24 mahalleye de yayacağız.” ifadelerini kullandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Ekim 2020 Salı 09:39
MHP’DEN ‘ASKIDA EKMEK’ KAMPANYASI!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından başlatılan ‘askıda ekmek’ kampanyasına, Edirne İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatları da katılım sağladı. İhtiyaç sahibi vatandaşların fırınlara giderek askıda bulunan ekmekleri ücretsiz şekilde almalarını sağlayan kampanya için Edirne Merkez’de 2 fırınla anlaştıklarını söyleyen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, ilerleyen süreçte kampanyayı 24 mahalleye de yaymak istediklerini belirtti.


“İL VE İLÇE TEŞKİLATLARIMIZ KAMPANYAYA İŞTİRAK ETTİ”
MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Türkiye genelinde  başlatmış olduğu kampanyaya Edirne MHP İl Teşkilatı ve tüm İlçe Teşkilatlarımız iştirak etmiştir. Şu anda Türkiye’de ve Türk milletinde ciddi anlamda bir sıkıntı var. Milletimizin sıkıntılarını gidermek için Edirne’mizde yaşayan fakir, fukara, gariban ve kimsesizlerin derdine bir nebze de olsa faydamız olursa ne mutlu bize. Çünkü Peygamber Efendimiz bir hadisinde buyuruyor ki; ‘Komşusu açken tok yatan benim ümmetim değildir.’ Yine Yüce Rabbim ayetinde şöyle buyuruyor: ‘Benim kulumun sıkıntısını, derdini kim giderirse ben de onun sıkıntısını, derdini gideririm.’ Biri Peygamberimizin hadisi diğeri Rabbimin ayeti.” dedi.

“KAMPANYAYI 24 MAHALLEYE DE YAYACAĞIZ”
Edirne Merkez’de şu anda 2 fırında başlattıkları kampanyayı önümüzdeki haftalarda 24 mahalleye de yayacaklarını belirten Tercan, “Biz üzerimize düşen meblağı fırınımıza verdik. Meblağ bitene kadar burada askıda ekmek kampanyası devam edecek. Eksildiği zaman görevli arkadaşlarımız tarafından fırına gerekli meblağ tekrar verilecek. Fakir, fukara ve kimsesizlerin ekmek ihtiyacını bu şekilde karşılamak istiyoruz. Bu böyle devam edecek. Fırıncı arkadaşlarımızla da görüştük. Kendileriyle de sürekli görüşeceğiz. Vermiş olduğumuz meblağ bittiği anda tekrardan görevlendirmiş olduğumuz arkadaşlarımız gelecek ve tekrardan parayı verecek. Yine ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye devam ettireceğiz. Bu kampanya Türkiye genelinde. Bunun için biz de Genel Başkanı’mızın bu çağrısını Edirne halkına da iletiyoruz. Edirne’mizde hali vakti yerinde olan insanlarımızı davet ediyoruz. Biz de camia olarak üzerimize düşen her neyse fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Edirne Merkez’de Balıkpazarı mevkiindeki fırının haricinde Eski İstanbul Caddesi’ndeki bir fırına daha gideceğiz. Arkadaşlarımız 24 mahallede tespit edilen fırınlara gidecek. Şimdilik 2 fırınla başlıyoruz. Diğer fırınlara da arkadaşlarımız gidecek.” şeklinde konuştu.
 

“EDİRNE’NİN BİZE SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUZ”

MHP ve ülkücü camiaya ‘yıldız’ benzetmesi yapan Tercan, “MHP ve ülkücü camia yıldızlar gibidir, hep karanlıkta ortaya çıkar. MHP ve ülkücü camia Edirne’mizin sesidir, kalbidir. Nereden gelirse gelsin kötülüklerle mücadele eden bir camiayız. Bunun için Edirne halkının da askıda ekmek kampanyasına gelmelerini istiyoruz. Bize bu konuda destek olmalarını istiyoruz. MHP Edirne için bir şanstır. Edirne için güzel şeyler düşünen, Edirne halkı için gerçekten planı, programı, projesi olan bir siyasi partiyiz. Bu nedenle MHP ve ülkücü camia ülkesini, milletini karşılıksız seven kanını, canını feda eden bir camiadır. Edirne halkından MHP ve ülkücü camiaya sahip çıkmasını istiyoruz. Edirne halkını MHP’ye davet ediyoruz. Bütün kapılarımız ardına kadar açıktır. MHP, devletimizi bölüp parçalamak isteyenlere dirençtir. Her zaman için şanı büyük bir mücadele etmiştir. Etmeye de devam ediyor. Bu nedenle MHP ve ülkücü camiaya Edirne halkımızın sahip çıkmasını istiyoruz. Edirne’nin makus talihini de ülkücü camia değiştirecektir. Bu konuda Edirne için güzel planlarımız var.” ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.