Satılık bahçeli kargir üç daireli ev

Lüleburgaz/Özerler'de bahçeli kargir üç daireli ev mahkemeden satılacak.

Satılık bahçeli kargir üç daireli ev

Lüleburgaz/Özerler'de bahçeli kargir üç daireli ev mahkemeden satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Ocak 2021 Cumartesi 18:09
Satılık bahçeli kargir üç daireli ev

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,  Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Özerler Mahallesi, 213 Ada, 6 Parselde tapuya kayıtlı 153,00 m2 alanlı arsa üzerine inşa edilmiş binanın toplam alanı 187,20 m2 dir. Bahçeli Kâgir İki Katlı Üç Daireli Ev Nitelikli yapının tamamı satılacaktır. Ana gayrimenkul ara parsel olup Özerler Mahallesi sınırlarında yer almaktadır. Ticaretin çok geliştiği Sakızköy Caddesine cephelidir. Parsel düzgün bir geometriye ve düz bir topoğrafyaya sahiptir. Ancak yüzölçümü açısından oldukça küçük bir parseldir.Muhit olarak pek tercih edilmeyen muhittir. Taşınmazın kendisi ve çevresinde çarpık kentleşme söz konusudur. Bu durum kıymetine olumsuz yönde etki etmektedir. Taşınmaz üzerinde yığma olarak yapılmış yapımına eski yılında başlanılan ( 1980 li yıllarda ) 2 katlı betonarme yapı bulunmaktadır. Toplam yapı alanı 187,80 m2 dir. Yapının ön yoldan bahçeye girildiğinde iki ayrı kapıdan binaya giriş bulunmaktadır. Sağ tarafta zemin katta bir bağımsız bölüm (Apartman no 12, daire no 1 ), 1. normal katta ayrı merdivenle çıkılan ayrı bir bağımsız bölüm bulunmaktadır ( no 12 daire 2 ). Yapının sol kısmında ise iki katlı tek bağımsız bölüm bulunmaktadır ( No 14 ) . Ancak bu bağımsız bölümlerin kat irtifakı kurulu değildir. Zemin kat dış cephesi boyalı olup çatısı Marsilya tipi kiremitle kaplıdır. Merdivenler mozaik kaplamalıdır. 1. Normal katın duvarları tuğladandır ve sıvasızdır. Isınma sistemi sobalıdır.Pencere doğramaları PVC olup ısıcamlı, bazı pencereler ise ahşaptan ve tek camlıdır. İç mahallerin zemin kaplamaları marley olup duvarlar sıvalı ve boyalıdır. Mutfak kısımlarında zemin kaplamaları ise seramiktir. Yapı bakımsız eski bir yapıdır. Taşınmaz üzerinde kat irtifakı kurulmamıştır.

Muhammen Bedeli  167.395 ₺ olarak belirlenen üç daireli evi satın almak isterseniz, 23/02/2021 günü 10:30 - 10:35 arası Lüleburgaz Adliyesi 4.Kat Mezat Salonu ( Eski Toplantı Salonu)'nda açık artırmaya katılabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/723672/emlak/konut/luleburgaz-ozerlerde-bahceli-kargir-uc-daireli-ev-mahkemeden-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.