Satılık Depolu Dükkan

Kırklareli/Merkez Karacaibrahim'de depolu dükkan icradan satılacak.

Satılık Depolu Dükkan

Kırklareli/Merkez Karacaibrahim'de depolu dükkan icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Şubat 2021 Pazartesi 14:49
Satılık Depolu Dükkan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmazın tam adresi, Kırklareli ili,Merkez ilçe, Karacaibrahim(Pınar) Mah. Şehit Dnz. Kd. Çvş. Soner Güvenç Sokak (Eskİ Türker Sokak) No:36- Zemin kat 15 No'lu depolu dükkan . Taşınmaz tapu takyidatında Kırklareli ili merkez ilçe,Karacaibrahim mah. 1783 ada, 6 parsel, zemin kat, 15 nolu bağımsız bölüm, 18/160 arsa paylı,tam hisseli, bağımsız bölüm niteliği depolu dükkan, ana taşınmaz niteliği arsa, ana taşınmaz yüzölçümü 300,58.Taşınmaz imar planı içinde konut alanında yer almaktadır.Taşınmaz betonarme karkas bir bina içerisinde mevcuttur. Giriş kapı ve pencere doğramaları alüminyum ile kaplıdır. İç zeminler seramik kaplı, duvarları saten boyalıdır.Tavanlar tavan boyası ile boyalıdır.Bodrum kata inen merdiven mermer ile kaplı olup, korkulukları mevcuttur. Bodrum kattaki depunun bir kısmının duvar sıvası ve badanası yapılmamış vaziyettedir.Bodrum kattaki depunun pencere doğamaları demirdir. Elektrik mevcuttur. Dükkanın içine doğalgaz boruları çekilmiş, petek takılmış olup, kombi yoktur.Binanın dış cephesinde mantolama mevcuttur.Depolu dükkanın (bodrum kat depo:158,24 m2+ zemin kat dükkan:48,70 m2 olmk üzere) toplam alanı 206,94 m2 dir.Taşınmazın tapu takyidatında 15/11/2007 tesis tarihli 6987 yevmiye numaralı imar düzenlemesine alınmıştır şerhi bulunmaktadır.

Tahmini bedeli 200.000 ₺ olan taşınmaz için ihale, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de 25/03/2021 günü saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/733986/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/kirklareli-merkez-karacaibrahimde-depolu-dukkan-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.