1,5 ayda, 6 kilo verdi !

Sağlıklı Zayıflama Obezite okulunu bitirip 1.5 ayda 5.7 kilo vermeyi başaran Semra Maltepe, kadınların koşuştururken fazla atıştırmaları sonucu kilo aldığını, buna dikkat etmeleri önerisinde bulundu.

1,5 ayda, 6 kilo verdi !

Sağlıklı Zayıflama Obezite okulunu bitirip 1.5 ayda 5.7 kilo vermeyi başaran Semra Maltepe, kadınların koşuştururken fazla atıştırmaları sonucu kilo aldığını, buna dikkat etmeleri önerisinde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Kasım 2017 Salı 10:05
1,5 ayda, 6 kilo verdi !

    Edirne İl Sağlık Müdürlüğünce organize edilen, 2 Ekim'de başlayıp 2 Kasım'da sona eren, Sağlıklı Zayıflama Obezite Okulunu bitirip 5,7 kilo vermeyi başaran, bundan sonraki programa koç olarak katılacak olan Semra Maltepe, sağlıklı zayıflama konusunda yaptığı açıklamada; “ Edirne'de kadınlar arasında obez oranı çok yüksek. Ben de bunlardan biriydim. Buraya geldiğimizde önce diyetisyenlerimiz bize bilgiler verdi. Psikologumuz bu konuda desteği sağladı. Fizyoterapistlerimiz hareketlerimizin doğru yapılıp yapılmadığını kontrol etti. Bu zayıflama programının kombine olması sayesinde zorluk çekmeden kilo verebildim. Bu program sonrasında motivasyonumuz üst düzeye çıktı. Gurubumuzda 17 yaşında arkadaşımız da var. Biz yine her cuma günü tartan pistin olduğu yerde düzenli olarak yürüyüşlerimizi yapacağız. Bu yürüyüşleri 8 haftadan bu yana düzenli bir şekilde yapıyoruz. Bu bizlere moral veriyor. Goldenbahis Temennimiz bu devamlı hale gelsin. Ben 1,5 ayda 5,7 kilo verdim. Bize bu program süresince her konuda bilgiler verildi.   Düzenli beslenmenin yanında bir de sporu hareketleri kattığımızda başarılı olmamak mümkün değil biz bunu başardık” dedi 
    Maltepe, kadınlara öneri olarak şunları söyledi; “ Bayanlarımız işi bir kenara bırakıp kendilerine zaman ayırmaları gerekir. Bizler kendimize fazla zaman ayırmıyoruz. Zamanımız koşuşturma ile geçiyor.  Bu arada biraz fazla atıştırıyoruz. Bu bizim kilo almamıza neden oluyor. Kadınlarımızın çoğu  buna engel olamıyor. Kadınlar arasında obez olanların çokluğu bunu gösteriyor. Kadınlarımız buna dikkat etmeli imkanı olan kilo fazlası bayanlarımız bu okula katılmalı. Böylece hem sağlıklı yaşama kavuşur hem de kilo vererek rahatlamış olurlar” dedi    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.