VALİ CANALP'İN 30 AĞUSTOS MESAJI

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

VALİ CANALP'İN 30 AĞUSTOS MESAJI

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
30 Ağustos 2021 Pazartesi 06:43
VALİ CANALP'İN 30 AĞUSTOS MESAJI

Yayınladığı mesajda şunları kaydetti: "Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı Büyük Zaferin 99. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 26 Ağustos’ta başlatılan Büyük Taarruz ile birlikte, tarihten silinmek istenen milletimiz genci yaşlısı, kadını erkeği demeden istiklal ve istikbaline sahip çıkarak elde ettiği zaferi şanlı mazisine altın harflerle yazdırmıştır. Bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz şeref ve gurur günümüz olan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir destandır.

Dün olduğu gibi bugün de aziz milletimiz; ülkesini tehdit altında gördüğünde olağanüstü bir vatanseverlik ve kahramanlıkla bu tehdidi bertaraf ettiğini, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, ülkesi için çekinmeden canını siper edeceğini ve de ülkesi ve milletiyle sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.