Bu TIR, iyilik dolu

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardım ulaştıran LÖSEV'in 'İyilik TIR'ı Edirneli aileler ile buluştu.

Bu TIR, iyilik dolu

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardım ulaştıran LÖSEV'in 'İyilik TIR'ı Edirneli aileler ile buluştu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Ağustos 2017 Cuma 10:06
Bu TIR, iyilik dolu

    'Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardım Projesi' kapsamında Türkiye'deki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardım ulaştıran 'İyilik Tır'ı Edirne'de bulunan bir AVM önünde Edirneli aileler ile buluştu.  Kanser ile mücadele eden vakfa kayıtlı ihtiyaç sahibi hasta ve yakınları, kuru gıdadan et ve et ürünlerine, giysiden temizlik malzemesine, oyuncaktan mobilyaya kadar yüzlerce farklı yardımdan gönüllerince yararlandılar. 
 ''12 AY BOYUNCA BÜTÜN ŞEHİRLERE YARDIM ULAŞTIRIYORUZ'’
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver; Casino Siteleri ''LÖSEV Anadolu'nun en uzak şehirlerinden, köylerine dek ulaşarak, oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürüyor. Hastalarımız ve aileleri kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan, et ve et ürünlerine, mobilyadan bisiklete dek tüm ihtiyaçlarını özgürce seçebiliyorlar. Bu sayede 12 ay boyunca en uzak ilimize dek giderek yardımları yerinde ulaştırıyoruz. Kurban Bayramı'na yaklaştığımız şu günlerde biz tır yardımlarımızla dahi ailelerimize et ve et ürünleri desteklerimizi de sunuyoruz. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı. 
    LÖSEV'in 'İyilik Tır'ında Kurban Bayramı öncesinde vekalet verilerek kurban kesimi de yapılıyor. Dini usullere uygun kesilen kurbanlar ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine dağıtılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.