Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz !

TEMA Vakfı Edirne İl Temsilcisi Şirin Çoğal ,46 STK nın yer aldığı 12 Kasım Pazar günü düzenlenecek olan 39.Vadofone İstanbul Maratonu'nda TEMA Vakfı'nın Ağaç Kardeşliği Projesi için iyilik peşinde koşacak.

Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz !

TEMA Vakfı Edirne İl Temsilcisi Şirin Çoğal ,46 STK nın yer aldığı 12 Kasım Pazar günü düzenlenecek olan 39.Vadofone İstanbul Maratonu'nda TEMA Vakfı'nın Ağaç Kardeşliği Projesi için iyilik peşinde koşacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Kasım 2017 Perşembe 10:18
Çocuklarımızın  geleceği için  koşuyoruz !

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla 12 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 39. İstanbul Maratonuna   TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği Projesi ile yer alacak. TEMA Vakfı'nın Ağaç Kardeşliği Projesi'ni  ÇOĞAL   koşarak destekleyecek
    TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği projesi  , 2017 yılında  50 il, 153 okul, 226 sınıf ve yaklaşık 5 bin 400 öğrenciye uygulanmaktadır. Doğa eğitim programıyla çocukların doğada yaparak, yaşayarak öğrenmesini sağlamayı, doğayla giderek azalan ilişkilerini güçlendirmeyi Balıkesir ve Çanakkale'de oluşturulan Adım Adım - Çocuklar Hatıra Ormanlarıyla erozyonla mücadeleye katkı sunmayı amaçlamaktadır. Her 100 TL´lik bağışla; bir çocuğun TEMA´nın "Orman Ekosistemi ve Yaşamın Çeşitliliği" konulu doğa eğitim programına katılması ve Adım Adım - Çocuklar Hatıra Ormanlarının oluşturulması sağlanacaktır.
    “İYİLİK PEŞİNDE” KOŞACAĞIM
    TEMA Vakfı'nın Ağaç Kardeşliği Projesi'ni koşarak destekleyeceğini Oslobet belirten TEMA Vakfı  Edirne İl Temsilcisi Şirin Çoğal, “Bizlerin de parçası olduğu doğa ve gelecek nesiller için harekete geçmemiz gerekiyor. Bu nedenle 12  Kasım Pazar günü  düzenlenecek olan 39.Vadofone İstanbul Maratonu'nda  Ağaç Kardeşliği Projesi'ni desteklemek üzere “iyilik peşinde” koşacağım. Bana destek olanlar 50 ilden toplam 5400 çocuğumuzun “Orman Ekosistemi ve Yaşamın Çeşitliliği” konulu doğa eğitim programına katılmasını sağlayacak. Bana verilecek destekle ayrıca çocuklarımız için Çanakkale'de 'Adım Adım – Çocuklar Hatıra Ormanı' oluşturacağız.  Bununla birlikte her adımda desteğe ihtiyacım var. 
    HERKESİ AĞAÇ KARDEŞİ OLMAYA ÇAĞIRIYORUM
    Çoğal "Doğaya olan borcumuzu ödeyebilmemiz için TEMA Vakfı'nın  çocuklara yönelik başlattığı  doğa eğitimi ve ağaçlandırma projesine  az çok demeden hepimizin destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Çocuklarımız yaşamı doğadan öğrensin diye binlerce Ağaç Kardeşi yetişmesine destek olalım. https://ipk.adimadim.org/kampanya/CC19721 linkinden bağış yaparak  Edirne'de daha fazla çocuğumuzun doğa eğitiminden yararlanabilmesi için herkesi Ağaç Kardeşliği'ni desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.