“Edirne’de sağlık hizmeti, nitelikli”

“Edirne’de sağlık hizmeti, nitelikli”

“Edirne’de sağlık hizmeti, nitelikli”

“Edirne’de sağlık hizmeti, nitelikli”

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Eylül 2017 Salı 10:29
“Edirne’de sağlık hizmeti, nitelikli”

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Özel Trakya Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bayramlaştı ve hastalarla geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu Bayramda Özel Trakya Hastanesini Ziyaret etti. Kişioğlu görevi başında olan sağlık personeli, Hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladı.                              

Edirne  İl Sağlık Müdürü Dr A.Muhsin Kişioğlu’na ziyareti sırasında Özel Trakya Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Adnan Çakır ve Hastane Müdürü Cüneyt Gülseven eşlik etti.

Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu, burada yaptığı açıklamada, bayramlarda il genelindeki hastaneleri ziyaret ettiklerini belirterek, “Edirne nitelikli sağlık hizmeti sunan en iyi illerimizden birisidir. Bunu nedeni sağlık kurumlarında görev yapanların üstün gayretleridir. Sağlık elemanlarımız yaz, kış gece gündüz bayram demeden vazifelerinin başında oluyor ve sağlık hizmeti sunuyorlar.

“BAYRAMLARDA ÇOK NÖBET TUTTUM”

Ben de böyle bayram günlerinde çok nöbet tuttum. Özellikle böyle bayram günlerinde insanlar tatil nedeniyle başka yörelere gittiği zamanlarda dahi sağlık kuruluşlarında görev yapan arkadaşlarımız mesai gözetmeksizin hizmet sunuyorlar. Bizlerde arkadaşlarımızın yanlarında olduğumuzu göstermek ve hizmette güler yüzlü olmalarını sağlamak için üç yıldan bu yana sağlık kuruluşlarımıza bayram günlerinde ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu kapsamda Edirne Jestbahis merkez ve ilçelerimiz olmak üzere tüm hastanelerimizi ziyaret ettik .

“ÖZEL HASTANELER DE BAKANLIĞIMIZ BAĞLI”

Bu kapsamda  özel hastanelerimizi de  gezmiş olduk . Bilindiği gibi Özel Hastaneler de bakanlığımız bağlı onlar da  devlet hastaneleri gibi aynı hizmeti  sunuyorlar. Özel hastanelerimiz de bu hizmeti yaptıkları için onları da ziyaret etme gereğini duyduk. Bu amaçla Özel Trakya Hastanemizi  de ziyaret etmiş olduk. Burada sağlık hizmetlerinin özenle sürdüğünü gördük.

“HERKES TATİL YAPARKEN HASTANE PERSONELİ VE HASTALAR BURADA” 

Ziyaretiniz sırasında hastane çalışanları ile birlikte hasta ve hasta yakınlarının da bayramını kutluyoruz. Bayramda herkes tatil yaparken hastalarımız hastanede yatıyor. Bizim sağlık çalışanlarımız görevlerine devam ettirdiği için onlar da boynu bükük kalmasın diye biz de Sağlık Müdürlüğü olarak ziyarette bulunduk. Bu görevimizi yapmaya devam ediyoruz bitirene kadar da bu görevimizi sürdüreceğiz.” dedi

“BAKANLIĞIMIZ SEZARYENELE DOĞUMA KARŞI”

Sağlık Bakanlığını sezaryene karşı olduğunu  Türkiye’nin sezaryen doğumda dünya ortalamasının üzerinde olduğunu belirten Kişioğlu, “Sezaryen doğumu azaltmak için normal doğum isteyen ailelerin yakınlarında durup onların motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışıyoruz.Böyle normal doğum sayısını yükselmesini istiyoruz” diye konuştu.

“ÇINAR EGE’Yİ ZİYARET ETTİ”

Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu, hastane ziyaretinde afire günü Özel Trakya Hastanesi’nde hayata merhaba diyen, Çınar Ege Bebeği de ziyaret ederek altın taktı. Kişioğlu, Aynur Akıncı -Serhat Akıncı çiftini de kutladı.

“BURADA DOĞUM YAPACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Hastanede eşi doğum yapacak olan  Çağatay Şensoy ve eşi Burçin  Şensoy’da böyle hijyenik bir ortamda doğum yapacak olmaktan mutluluk duyduklarını, Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu’nun da ziyaretinin kendilerine moral verdiğini belirttiler.

Son Güncelleme: 05.09.2017 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.