KAN BAĞIŞI YAP, HEDİYEYİ AL

Murat Yapı Tekstil Fabrikası, 3 ayda bir düzenlediği kan bağışı kampanyasına, çalışanların daha fazla ilgi göstermesi için kan bağışı yapan işçilere, yapılan çekilişle akıllı telefon ve küçük ev eşyalarının bulunduğu hediyeler dağıtılıyor.

KAN BAĞIŞI YAP, HEDİYEYİ AL

Murat Yapı Tekstil Fabrikası, 3 ayda bir düzenlediği kan bağışı kampanyasına, çalışanların daha fazla ilgi göstermesi için kan bağışı yapan işçilere, yapılan çekilişle akıllı telefon ve küçük ev eşyalarının bulunduğu hediyeler dağıtılıyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
21 Aralık 2017 Perşembe 10:14
KAN BAĞIŞI YAP, HEDİYEYİ AL

    Kapıkule Sınır Kapısı yolu üzerinde bulunan Murat Yapı Tekstil Fabrikası'nda kan bağışını arttırmak amacıyla ilginç bir yönteme başvuruldu. Kızılay ve firma işbirliğinde düzenlenen kampanya kapsamında firma çalışanlarından kan bağışı yapan kişiler arasında çekiliş yapılarak 10 kişiye, akıllı telefon ve küçük ev eşyalarının bulunduğu hediyeler verildi. 
    DERTLİ: “ÇEKİLİŞLE, 10 KİŞİYE HEDİYE VERİYORUZ”
    Firma Müdürü Sedat Dertli, firma olarak belirli aralıklarla kan verme etkinliği yaptıklarını söyleyerek, “Firma olarak 3 ayda bir kan bağışı etkinliği yapıyoruz.  Kızılay'ın Türkiye'de çok ciddi kan ihtiyacı olduğunu bildiğimizden dolayı bu kampanyayı devam ettiriyoruz. Burada da çalışan arkadaşlarımızın kan vermesini özendirmek amacıyla kan veren arkadaşlara çekilişle hediye veriyoruz. 50-100 arasında çalışanımız kan veriyor. Yaptığımız çekilişle 10 kişiye hediye veriyoruz. Bu hediyelerimizin arasında 1 akıllı telefon ve ev ihtiyaçlarını karşılayacak eşyalar bulunmakta. Bu tür hediyelerle arkadaşları teşvik ediyoruz. Türkiye'deki kan ihtiyacından Sekabet dolayı biz bütün sosyal kurumların bunu yapmasını istiyoruz. 3 yıldır biz kan verme etkinliği düzenliyoruz, belirli aralıklarla. Bütün kurumlar bunlara destek versin, çünkü kan hayat kurtarır.” ifadelerini kullandı. 
KILINÇ:  “BU TARZ KAMPANYALAR ÇOK ÖNEMLİ”
    Firmanın İnsan Kaynakları Müdürü Süleyman Kılınç ise, “Bir olay bizim başımıza gelmeden önemini kavrayamıyoruz. Bizim yakınlarımıza da acil kan ihtiyacı olduğunda kalabalık firmalarda çalışanlara, devlet kurumlarına, acil kan temini yapabilecek yerlere başvuruyoruz. Bu yüzden çok önemli bu kampanyalar.” dedi. 
İSMAİL: “KAN VER, CAN VER”
    Türk Kızılayı Edirne Kan Bağış Merkezi Doktoru İsmail İsmail, “Bugün gönüllü olarak kan veren arkadaşlardan, kan bağışı alıyoruz. Fabrika burada destek oluyor. Sağ olsunlar 3 ayda bir kan bağış kampanyası yapıyorlar. Hedefimiz, bu kampanyalarla gerekli ihtiyacı karşılamak. Gönüllü bağışçılar burada çok önemli. Bu hedefe ulaştığımız gün, kimse hastası kötü durumdayken kan aramak için çaba sarf etmeyecek. Biz her zaman 'kan ver, can ver' diyoruz.” dedi.
    Kan bağışı yapan fabrika çalışanları arasında yapılan çekilişte, büyük hediye olan akıllı telefonu Serdar Gürayda kazandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.