Muhsin Kişioğlu duygusal mesajla veda etti

Sağlık Bakanlığı tarafından Edirne İl Sağlık Müdürlüğü görevine Dr. Muhsin Kişioğlu yerine Dr. Ali Cengiz Kalkan atandı. Kişioğlu kişisel sosyal medya hesabından Edirne'ye veda mesajı yayınladı.

Muhsin Kişioğlu duygusal mesajla veda etti

Sağlık Bakanlığı tarafından Edirne İl Sağlık Müdürlüğü görevine Dr. Muhsin Kişioğlu yerine Dr. Ali Cengiz Kalkan atandı. Kişioğlu kişisel sosyal medya hesabından Edirne'ye veda mesajı yayınladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Aralık 2017 Çarşamba 10:12
Muhsin Kişioğlu duygusal mesajla veda etti

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü görevine Dr. Muhsin Kişioğlu yerine Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Ali Cengiz Kalkan atandı. Kişioğlu, bu durumun ardından sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı. 
Edirne için gece gündüz demeden çalışarak iyi hizmetler sunmaya çalışan Dr. Kişioğlu, kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla şunları söyledi: “Bugün itibariyle, Bakanlığımızdan gelen bir mesajla İl Sağlık Müdürlüğü görevimin son bulduğunu ve Edirne'mize dışarıdan başka bir arkadaşımızın, Sağlık İl Müdürü olarak atandığını öğrenmiş oldum. Öncelikle yeni Müdür Arkadaşımıza gönülden başarılar diliyorum. Değerli Edirneli hemşehrilerim, görevimi yürüttüğüm dönem içinde, ülkemizin ve bölgemizin hedefleri doğrultusunda kurumumuza yakışır, kapsayıcı, güçlü ve sürdürülebilir bir stratejiyle ve almış olduğum yeni yönetim anlayışıyla uygun bir yol haritası çizerek, aziz milletimize ve bölge halkımıza büyük bir özveriyle çalışmaya gayret ettim. Bu şekilde, bugün, misyon ve vizyonunu tazelemiş, stratejisini belirlemiş, yapılanmasını tamamlamış, kurumsal kimliğini yenilemiş, Balkanların, bölgemizin ve şehrimizin sağlık alanında geleceğini şekillendirmeye hazır bir Sağlık Müdürlüğü ekibi oluşturmuş olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. 
    Sevgili dostlar, çok yakın bir zamanda son bir yılı Halk Sağlığı Müdürlüğü ile beraber şerefle ve gururla sürdürdüğüm İl Sağlık Müdürlüğü görevim, yaşantımın büyük bir kısmını alan bu meşakkatli ve o denli kıymetli gördüğüm hizmet yarışımı, gönül rahatlığıyla, büyük bir huzur ve mutluluk ile geride bırakarak emanetimi bize yakışır bir şekilde güzel bir devir teslimle yeni Müdürümüze devredeceğim.
    Bilinmelidir ki, bazen her şey sizin elinizde olmuyor. Çok çalışmak, ailenizden fedakarlıklar yapmak, canı gönülden milleti merkezi alarak hizmet etmek de yeterli olmayabiliyor. Bu vesileyle 2014 yılında atandığım ve ilk geldiğim günden ayrılıncaya dek çok sıkı çalışmaya teşvik ettiğim ancak bir gün dahi en ufak anlaşmazlık yaşamadığım siz değerli Betpas personelimden kıymetli sağlık idarecilerimden ve çok sevdiğim bölge halkımızdan benim için haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum. Sağlık İl Müdürlüğüm boyunca 'sıkı çalışmak' ve 'amatör ruhla profesyonelce iş üretebilmek, kaliteli ve daha nitelikli sağlıklı yaşam için hizmet etmek' değişmezlerim oldu.
    Şimdi bir süreliğine ayrılık vakti geldi sevgili dostlar….
    Ama Sizlerin sevgisi sonsuza dek kalbimde kalacaktır. Ve bu sevgiyi de benden kimse alamayacaktır. Bundan sonra da yapacağım yeni işlerimde de yıllardır yaptığım gibi Aziz Milletimin daha kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti alması için çalışmalarıma devam edeceğime ve Edirne'mize karşı aidiyet duygusunu sonuna kadar hissedeceğime emin olabilirsiniz. Ve yine profesyonel bir şekilde hayat mücadelemi yürekten ortaya koyacağıma ve tüm bilgi, tecrübe ve birikimimle de istenirse yeni sağlık idarecilerine de destek olacağıma söz veriyor, yeni görev alacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Son olarak hepinizden bir kez daha haklarınızı helal etmenizi dileyerek siz değerli Değerli mesai arkadaşlarıma ve kıymetli Hemşehrilerime sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Ardımızdan hoş bir seda bırakabilmek ve hayırla anılabilmek ümidiyle.”
    Yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan Kimdir?
    1965 Hatay doğumlu Dr. Ali Cengiz Kalkan 1992 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Çeşitli illerde görev yapan Dr. Ali Cengiz Kalkan, 1998 yılından 2004 yılına kadar Çorlu Devlet Hastanesi'nde Acil Servis Sorumluluğu ve Başhekim Yardımcılığı görevlerini üstlendi.2012-2014 yılları arasında Yeni Çorlu Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yapan Kalkan, bu görevinin yanı sıra Kamu Hastaneleri Kurumu Tekirdağ İl Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığı görevlerinde bulundu. 7 Haziran milletvekilliği genel seçimleri AK Parti'den Tekirdağ milletvekili aday adayı oldu. Ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atanan Dr. Ali Cengiz Kalkan, şimdi Edirne İl Sağlık Müdürü oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.