UYKU LABORATUVARI HİZMETE AÇILDI

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi bünyesinde Uyku Laboratuvar'ı hizmete girdi.

UYKU LABORATUVARI HİZMETE AÇILDI

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi bünyesinde Uyku Laboratuvar'ı hizmete girdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Ekim 2017 Perşembe 10:04
UYKU LABORATUVARI HİZMETE AÇILDI

    Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi bünyesinde Uyku Laboratuvar'ı hizmete açıldı.  Açılışa katılan Edirne İl Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu, “Bu merkezimiz Trakya Üniversitesi'nden sonra 2'nci merkez olacak. Sağlıklı bir şekilde Edirne'yi uyutacağız.” dedi.
    ÇETİNSU: “85 TANE UYKU BOZUKLUĞU VAR”
    Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Veli Çetinsu, uyku problemi yaşayan vatandaşların Göğüs Hastalıkları Bölümü'ne kayıt yaptırmalarının yeterli olacağını belirterek; “Burada uyku problemi olan hastalarımızı yatırıyoruz. Takibini yapıyoruz. Yaklaşık 85 tane uyku bozukluğu var. O nedenle bazı hastalarımızı Ngbahis burada tedavi ederek uygun yöntemleri geliştiriyoruz. Uyku problemi yaşayan vatandaşların Göğüs Hastalıkları Bölümü'ne kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Tedavi için gelen vatandaşın uyku apnesi olup olmadığını kontrol ederiz. Eğer kişi uyku apnesi ise burada gördüğünüz yataklarda tedavi altına alırız.” dedi.
    KİŞİOĞLU: “SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE EDİRNE'Yİ UYUTACAĞIZ”
    Edirne İl Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu ise randevuların 2017 içerisinde alınabildiğini söyleyerek; “Burası 6 yataklı bir yer. Birlikte büyük bir güç olacağız. Sayın Başhekime, Sayın Çetinsu 'ya huzurunuzda teşekkür ederim. Ciddi bir ihtiyacımızı karşılayacağız. Bu merkezimiz Trakya Üniversitesi'nden sonra 2'nci merkez olacak. Randevular 2017 içerisinde alınabiliyor; yani diğer merkezde olduğu gibi 2018-2019 yılına ötelenmiyor. Sağlıklı bir şekilde Edirne'yi uyutacağız.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.