Şehir içi ulaşımda kullandığımız asfalt nitelikteki yollarımızın önemli bir tamire muhtaç oldukları gözleniyor. Dün sabah 3/B minibüsü ile, Emniyet Müdürlüğümüzün bulunduğu yol üzerinden Gazeteye gelirken, bu güzergahtan geçmekte olan minibüsümüzün, yol üzerinde atlayıp zıpladığını gördük.

                Bizler ve yolcular bu durumdan şikayet edercesine konuşmaya başlayınca, hemen arka koltuğunda oturduğumuz minibüsümüzün kaptanı da şikayetlerimize katıldı.

                Hakikaten evimizden işyerine kadar 5-7 dakika süren şehir içi seyahatimiz sırasında, özellikle yaşlı yolcular yolun bozuk olmasından dolayı büyük bir rahatsızlık duydular.

                ŞEHİR İÇİ ASFALT YOLLARDA

                TAMİR YAPILMASI ŞART

                Şehir içinde toplu taşıma yapılan ve özel araçların seyrettiği yollarımızda, esaslı bir yol yapımına başlanıncaya kadar, geçici olarak da olsa bozulan asfalt yollarımızın bozulmuş bölümlerini, (aynen İstanbul'da yapılan uygulamalarda olduğu gibi) keserek buralara muntazam bir şekilde asfalt yamaları yerleştirilebilir. Bu sistem ile yolun arızası hiç belli olmaz ve araçları sarsmaz.

                Artık havalar ısınmaya başladı.Yollarda, bu asfalt yama işlemlerinin yapılabilmesi için hava şartları da, uygun bir hale gelmiş oldu. Uzmanlar bu çalışmaların yapılabilmesi için 20 derecelik bir hava sıcaklığına ihtiyaç duyulduğunu belirtiyorlar.  Sevgili Belediye Başkanımız Recep Gürkan’dan Edirneliler, biran önce yol tamir tamir çalışmalarının başlatılmasını bekliyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.