Gündüz saatlerinde sıcaklıklar giderek artarken hepimizin kanı elbette kaynamaya başladı. Anlaşılan uzun zamandır en fazla haftada bir-iki saat görüşebildiğimiz iki tekerlekli sevgililerimizler görüşme sürelerimiz gittikçe artacak. Tabi sabah saatlerindeki buzlanmalara dikkat etmek şart. Hele patates tarlasına dönen Edirne yollarında.

Peki bu sürelerimiz artarken sizlere ilk tavsiyem ne olacak? Bakım.

Motosikletlerimiz kış boyunca ya yatıp yazı bekledi ya da zorlu kış koşullarında da olsa kullanıldı ve kıştan nasibini yıpranma olarak fazlasıyla aldı. Bu sebeplerden dolayı başta lastik, sonra frenler, zincir, akü, yağ, gibi organların bakımlarını becerebilenler kendileri yapsın, beceremeyenler mutlaka işin profesyonellerine başvursun. Bu arada servislerde kalabalık oluşmadan hızlı davranan kazanır.

Gezi güzergahı olarak sabah saatlerindeki buzlanmayı göz önünde bulundurarak yine geçen hafta tavsiye ettiğim şehir içi  ya da Havsa, Uzunköprü, Lalapaşa, Süloğlu, Babaeski, Kırklareli gibi maksimum 1 saat uzaklıktaki hedefleri seçmenizi tavsiye ederim.

Uzun zamandır bilgisayarımda çektiğim dertler yavaş yavaş sona ermeye başladı. Bu dertler bittiğinde Motosiklet temalı oyunlar hakkında yorumlarımı da bu köşede bulacaksınız. geçen yıldan beri beklediğim, zombilerle ve çetelerle çevrili bir dünyada motosikletinizle bir başınıza hayatta kalma çabasını deneyimlemenizi sağlayacak olan  Days Gone oyunu nihayet çıktı ancak ücreti - özellikle bu ekonomik durumda - biraz yüksek. Ayrıca mevcut bilgisayarımın kaldıramacağı yükseklikte bir kaliteye sahip olan oyunu biraz daha bekleyeceğiz. Büyük umutlarla beklediğim American Motorcycle Simulator oyununda ise  1 yıldır halen “çok yakın” ibaresi mevcut. Beklediğim oyunlardan sadece Motorcycle Mechanic çıktı ve oyunu aldım. Ancak bilgisayarımdaki dertler sebebiyle henüz oynayamadım. Çok yakında bu güzel oyunla ilgili yorumlarımı ve hatta tavsiyelerimi okuyabileceksiniz.

Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.