Bazen haksızlık ettiğimi bile düşünüyorum.

İsteyerek ve severek seçtiğim ve 29 yıl görev yaptığım Öğretmenlik mesleğinden bile fazla sevdiğimi söylediğim oluyor gazetecilik için.

Sevmekten öte zevk alıyorum.

Görev yaptığım süre içinde bile gazetecilik ile ilgili deneyimler gerçekleştirmiş ve gerek Ulusal gazetelere, gerek yerel gazetelere haberler yazarak en büyük tutkularımdan biri olan bu hobimi tatmin ederdim.

1992 yılında emekli oluşum ile başlayan gazetecilikte, hem görsel, hem de yazılı basında görev yapma şansını yakalamış biri olarak kendimi şanslı hissetmişimdir hep.

Vatandaş gazetesinin spor servisinde başlayan bu serüven de 17 yıldır yol alıyoruz.

Bilhassa televizyon haberciliğinde ve programcılığında yıllarca yerel ve bölgesel televizyonlarda görev ifa ederek, hem bütçeme katkı sağladım, hem de bende tutku halinde var olan bu hobimi doyasıya tatmin etme imkânını buldum.

Ulusal televizyonların bazılarının muhabirliğini, bazılarının da temsilciliğini yaptım kısa süreli de olsa.

Yani, asıl mesleğim olan Öğretmenlikte çok kısa süreli olarak ifa edebildiğim sınıf öğretmenliğinin dışında, yöneticilik anlamında en yüksek seviyelere kadar nasıl geldimse, gazetecilik ve bilhassa da televizyonculukta arzu ettiğim yerlere yükseldim.

Televizyonculuğun her departmanında ve her kademesinde görev alarak mutlu yıllar yaşadım bu süreçte.

Edirne televizyonunda şu anda ifa etmeye çalıştığım Program yapımcılığı görevim ile kendi Gazetem olan Edirne Güncel gazetesinde elim ayağım tuttuğu, dilimin döndüğü sürece bu sevgi ve zevk dolu görevleri yapmaya kararlıyım.

Geçenlerde yazdığım bir yazımda, internet gazeteciliğinden bahsetmiş, internet haberciliğinin dünyada çok ileri gittiğinden söz etmiştim.

Gazetem ile ayni adı taşıyan ve 2009 yılından bu yana hizmet veren İnternet Haber sitem ile her konuda olduğu gibi bu konudaki isteğimde yerine geliyor..

www.edirneguncel.com adresi ile yayında olan haber sitesinde yayınladığım Edirne haberleri ve kurum haberleri beğeni topluyor ve bu durumda beni mutlu ediyor tabiî ki.

Edirne’de cereyan eden her türlü olay, toplantı, seminer ve panellerde de bulunup onları da sizlerle paylaşmayı ve kendi gözlemlerimle sizlere aktarmayı sürdürdüğüm içinde mutluyum.

Okurlarımdan isteğim gerek Gazeteme ve gerekse de Haber siteme.

Haberleriniz sizi gazetemin fahri muhabiri de yapmış olacaktır.

Göndereceğiniz her haber ve yorum, gerekli olan değerlendirmeler sonrasında yayınlanabilecek ve sizlerin gözlemlerinizle bazı sorunları ilgililere aktarma ve gösterme imkânını da yakalamış olacağız.

Yani bu site ortak kullanacağımız,

Edirne’nin güzelliklerini ve çirkinliklerini birlikte tespit ettiğimiz ve çözüm yollarını birlikte aradığımız bir haber ve yönlendirme sitesi olacak.

Bir tık yeter.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.