Havalar bi’ türlü dengeli bir güzelliğe erişemedi. Tam “oldu bu iş” deyip uzun bir sürüşe çıkmaya niyetleniyoruz, akaryakıt fiyatlarının yüksekliği yetmezmiş gibi hava sıcaklıklarının dengesizliği ve yer yer fırtınaya dönüşen güçlü rüzgarlar bütün planlarımızı alt üst ediyor.

Bu hafta sonu da durum farksız. Cumartesi pırıl pırıl güneş ve 25 derece sıcaklık varken Pazar günü 22 derece ancak sağanak yağmur bekleniyor. Bu yağmurun etkisiyle soğuyacak olan hava sıcaklıklarının Pazartesi gündüz 14 dereceye, gece ise 3 dereceye  kadar düşmesi bekleniyor. Sağanak yağış da cabası.

Haftanın geri kalanında soğuyan havanın tekrar yükselmesini izleyeceğiz ama malesef minik adımlarla..

Bu hava durumlarında uzun sürüşleri bırak şehir içinden çıkmak bile birçoğumuz için ihtimal dışı. Peki ne yapacağız? Tabi ki ekranların başına kilitlenip yarışanları izleyeceğiz.

Dört tekerleklilerin en hızlıları bu hafta sonu Avusturalya’da yarışacaklar. Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak olan sıralama turları sırasında hava da güzelken gezip tekrarını izleyebiliriz ancak Pazar günü Saat 15:00’da başlayacak olan yarışı zaten dışarıda yağmur varken evde oturup izleyin derim. İlk iki yarışta kalp hastalarına sakıncalı olan yeni sezonun üçüncü yarışı kim bilir ne gelişmelere gebe. İlk iki yarışa katılamayan eski şampiyonlardan Vettel’in bu hafta yarışacak olması da gerçekleşmesi muhtemel heyecanlı sahnelerin sayısını oldukça arttırıyor. Bekleyelim ve görelim.

Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.