7 BELDE BAŞKANININ, ATAMASI GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, partinin kongre sürecinde yeni atanan 7 belde başkanına yetkilendirme belgelerini verdi.

7 BELDE BAŞKANININ, ATAMASI GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, partinin kongre sürecinde yeni atanan 7 belde başkanına yetkilendirme belgelerini verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Temmuz 2017 Çarşamba 09:46
7 BELDE BAŞKANININ, ATAMASI GERÇEKLEŞTİ

    AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, parti tüzüğünün verdiği yetkiyle 7 beldede atamasını gerçekleştirdikleri belde başkanlarına AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle yetkilendirme belgelerini takdim etti.
    ''ÇOK İNSANIN ELİNİ SIKMAMIZ GEREKİYOR''
    AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, 7 beldede atamaları gerçekleştirdiklerini belirterek; ''4 Temmuz itibariyle teşkilat ve kongre çalışmalarımız devam ediyor. Bütün ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Parti tüzüğümüzün bize verdiği yetkiyle 7 beldemizin atamasını gerçekleştirdik ve yetkilendirme belgelerini bugün teslim edeceğiz. Ben 7 beldemizin başkanının da bu görevi en layıkıyla yapacağına inanıyorum. Onlara bu görevde başarılar diliyorum. Onların başarısı silsile yoluyla ilçe ve il teşkilatına yansıyacaktır. Bizim bu dönemde sadece belde başkanları değil mahalle başkanlarına Pinbahis da çok büyük görevler düşüyor. 2019 için çok çalışmamız, çok insanın elini sıkmamız lazım. Ben başkan oldum deyip de sadece başkanlık sıfatıyla beldede durmanın hiçbir anlamı yok. Bizim amacımız beldemizi de partimizde en iyi şekilde temsil etmek.'' dedi.
    ATAMASI GERÇEKLEŞEN 7 BELDE BAŞKANI ŞU ŞEKİLDE: 
    KEŞAN / YENİMUHACIR: ŞÜKRÜ ÇALIŞKAN
    KEŞAN / BEĞENDİK: SALİM DEĞİŞÇİ
    UZUNKÖPRÜ / KIRCASALİH: ALPAY ALKO
    İPSALA / ESETÇE: HASAN KIZILTANLI
    İPSALA / YENİKARPUZLU: ŞİNASİ AKBAŞ
    MERİÇ / KÜPLÜ: ŞABAN EĞE
    MERİÇ / SUBAŞI: CENGİZ KÜÇÜK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.