AKMEŞE'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR!

30 Aralık'ta yapılan il kongresinde güven tazeleyerek İl Başkanlığı görevine devam eden İlyas Akmeşe, yönetiminde bulunan arkadaşlarıyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Burada oldukça iddialı konuşan Akmeşe, “2019 seçimlerinde Edirne'de AK Parti'yi göreceksiniz, onu hissettireceğiz. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Bundan sonra hızımıza hız katacağız her konuda. Gerek hizmet anlayışında, gerek teşkilat yapılanmamızda. Edirne'de her yerde AK Parti'yi göreceksiniz.” dedi.

AKMEŞE'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR!

30 Aralık'ta yapılan il kongresinde güven tazeleyerek İl Başkanlığı görevine devam eden İlyas Akmeşe, yönetiminde bulunan arkadaşlarıyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Burada oldukça iddialı konuşan Akmeşe, “2019 seçimlerinde Edirne'de AK Parti'yi göreceksiniz, onu hissettireceğiz. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Bundan sonra hızımıza hız katacağız her konuda. Gerek hizmet anlayışında, gerek teşkilat yapılanmamızda. Edirne'de her yerde AK Parti'yi göreceksiniz.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Ocak 2018 Çarşamba 10:08
AKMEŞE'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR!

    Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Edirne İl Kongresi yapılmış ve yapılan seçimin ardından Mevcut Başkan İlyas Akmeşe ile devam edilme kararı alınmıştı. Akmeşe, il yönetiminde bulunan arkadaşlarıyla beraber dün Edirne'de bulunan bir tesiste basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada il yönetimini ve yürütme kurulunu tanıtan Akmeşe, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. 
    “BU KADROYLA EDİRNE'DE HİZMETE TALİBİZ”
    Akmeşe, 30 kişilik il yönetiminde bulunan 15 kişinin siyasete yeni giren kişiler olduğunu söyleyerek, “30 Aralık'ta Sayın Başbakanımızın da katılımıyla çok coşkulu bir kongre gerçekleştirdik. Tabi bu kongrede şahsıma ve yönetimime güvenip bizimle beraber yola devam diyen başta Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza, Genel Merkezimize ve koordinatörlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizde inşallah onları mahcup etmeyeceğiz. Edirne'de hizmete talibiz. İlçe ve il kongreleri tamamlandı, sadece kadın kolları ile gençlik kolları il kongreleri kaldı. Bunları da 1 ay içinde tamamlayacağız. Böylelikle bu kongre sürecini de Edirne'de bitirmiş olacağız. Tabi bu kongreleri yaparken yönetimlerde de bazı değişiklikler oldu. İl yönetiminden örnek verecek olursam; 30 kişiye düştü il yönetimimiz, 30 kişiden 15'i siyasete yeni başlıyorlar. İnşallah hem o heyecanları hem de katkıları çok yararlı olacaktır. Gerçekten çok istekliler ve çalışkanlar. 15 tanede eski yönetimde bulunan arkadaşımızla birlikte bu kadroyla biz Edirne'de hizmete talibiz. 2 yıldan beri Edirne'de il başkanlığı yapıyorum. O süreçte de gerçekten çok dolu dolu bir 2 yıl geçirdik. Şuanda aramızda olmayanlar var ama bu vesileyle daha önce görev yaptığım bütün arkadaşlarıma da hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz onlarla yine beraberiz, AK Parti'de illa yönetimlerde olmak, ismini bir yere yazdırmak çok önemli değil. AK Parti dava partisidir.” dedi.
Bu konuşmasının ardından il yönetiminde bulunan kişileri tek tek tanıtan Akmeşe, ardından İl Yürütme Kurulu'nda bulunanları açıkladı. 
    Yürütme Kurulu'ndaki isimler şu şekilde oluştu: 
    İl Başkanı: İlyas Akmeşe
    Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı: Nesim İba
    Teşkilat İşleri Başkanı: Ali Soydan    
    Seçim İşleri Başkanı: Murat Şarbalkanlı
    Tanıtım ve Medya Başkanı: Sinem Çetin Ayaydın
    Dış İlişkiler Başkanı: Gökhan Balta
    Sosyal Politikalar Başkanı: Dilek Yalçın
    Yerel Yönetimler Başkanı: Güncel Hintoğlu
    Ekonomi İşleri Başkanı: Aydoğan Akıncı
    Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Önder Özcan
    Mali ve İdari İşler Başkanı: Feridun Acar
    İl AR-GE Başkanı: Rasim Özgün
    Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Hilmi Zorlutuna
    İnsan Hakları Başkanı: Erdoğan Yörük
    İl Sekreteri: Gökçen Çınar Mutafoğlu 
    “2019'DA EDİRNE'DE AK PARTİ'Yİ GÖRECEKSİNİZ”
    Sonrasında konuşmasına devam eden Akmeşe, “2 yıldan beri biz bu görevi yürütüyoruz. Bu görevler gelip geçicidir. Bugün varız, yarın yokuz. Ama biz Edirne'ye hizmet için bu göreve talip olduk. Yani biz burada görev yaparken hakikaten 'bu arkadaşlarda çalıştı bu işleri yaptı' denilirse, Edirne'de bir çivi çakabilirsek ne mutlu bize. Bizim bütün amacımız bu. 2019 yılında Türkiye ve Edirne için çok önemli 2 tane seçim yaşayacağız. Çok az bir süre kaldı. Edirne'de de belediyeciliği herkes biliyor. Memnun olan var mı diye sorsak, Edirne'de şuanda Edirne'nin belediyeciliğinden memnun olan kimseyi bulamazsınız. İmar problemi yıllarca çözülememiş, sokakları yürünemeyecek halde olan, bir yağmur yağdığında sular altında kalan bir şehirde biz yaşamak istemiyoruz. Gerçekten bu görüntülerden de kurtulmak istiyoruz. Bunun için biz bu seçimlerde hem Edirne'deki yerel yönetimlere hem de milletvekilliği seçimlerinde yüzde 50 artı 1'ine talibiz. Bundan sonraki süreçte de bununla ilgili çalışmalarımız olacak. Bundan sonra hiçbir şekilde mazeret üretme şansımız da yok. Genel Merkezimiz, Cumhurbaşkanımız bize görev verdi. Biz de bu göre en iyi şekilde yapmak zorundayız. Bu vesileyle özellikle 2019 seçimlerinde Edirne'de AK Parti'yi göreceksiniz, onu hissettireceğiz. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Bundan sonra hızımıza hız katacağız her konuda. Gerek hizmet anlayışında, gerek teşkilat yapılanmamızda. Edirne'de her yerde AK Parti'yi göreceksiniz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. ” ifadelerini kullandı. 
“EDİRNELİLER BU FIRSATI KAÇIRMASIN”
    AK Parti tarafından gerçekleştirilen 'Siyaset Akademisi'nin Edirne'de kayıtlarının başladığını ifade eden Akmeşe, “Bizde 2008 yılından beri Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla siyaset akademisi başladı. Bu dönemde Türkiye genelinde 18'incisini yapılacak. Bizim Edirne'de 3'üncüsü gerçekleşecek. Edirne'de de şuanda kayıtlarımız başladı. Bu hafta sonuna kadar gerek siyasi, gerek diğer vatandaşlarımızı biz buraya davet ediyoruz. Gerçekten yeni siyasetçilerin çıkması ve teşkilattaki arkadaşların da bilgilenmesi açısında çok önemli bir program. Çok önemli hocalarımız ve siyasetçilerimiz ders verecekler. Edirnelilerin bu fırsatı kaçırmamasını istiyorum.” dedi. 
“KADINLARIN SİYASETTE OLMASINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”
    Yönetimdeki kadın oranı hakkında bilgi almak isteyen bir basın mensubuna ise Akmeşe, “Yönetimlerimiz 3'te 1 oranında kadınlardan oluşur. Bu bizim partimizin prensibidir. Biz de buna uyuyoruz. Gerek yönetimde gerek yürütmede buna dikkat ederek dağılımları yaptık. Kadınlarla siyaset yapmayı ilk keşfeden Sayın Cumhurbaşkanımızdı. Biliyorsunuz İstanbul'da ilk belediye seçimlerini onların sayesinde kazandı. Biz de çok önemsiyoruz. Ona göre hareket ediyoruz. Gerçekten yönetimde yeni bayan arkadaşlarımız var. Jokerbet Hem siyasete yeni giriyorlar hem de Edirne'ye hizmet etmenin bilincindeler. Onların da çok başarılı olacağına inanıyorum.” cevabını verdi. 
    “ACEMİLİĞİ ÜZERİMDEN ATTIM”
    Edirne'ye yapılan yatırımlar hakkında da konuşan Akmeşe, “Artık bir ayağımız Edirne'de bir ayağımız Ankara'da. Biz Edirne için elimizden geleni yapacağız. Biraz da tecrübe kazandık. Bunun da rahatlığı var. O acemiliği attım üzerimden. Bu işler tecrübeyle oluyor. Bundan sonra artık direk olarak Bakanlarımızla muhatap oluyoruz. İnşallah Edirne için güzel yatırımlar da olacak. Bunu göreceksiniz.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.