AKMEŞE, MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan kongrede 467 delegenin oyunu alarak tekrar AK Parti Edirne İl Başkanı olan İlyas Akmeşe, Edirne Adliyesi'nde gerçekleşen törenle mazbatasını aldı.

AKMEŞE, MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan kongrede 467 delegenin oyunu alarak tekrar AK Parti Edirne İl Başkanı olan İlyas Akmeşe, Edirne Adliyesi'nde gerçekleşen törenle mazbatasını aldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Ocak 2018 Cuma 10:20
AKMEŞE, MAZBATASINI ALDI

    Akmeşe, mazbatasını Edirne Yüksek Seçim Kurulu Memuru Kevser Köpük'ün elinden aldı. Mazbata törenine, Edirne Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu, AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Fatma Aksal, AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Tarık Hatipler, il genel meclisinin ve belediye meclisinin AK Parti'li üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.
“AMACIMIZ, EDİRNE'DE İZ BIRAKABİLMEK”
AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, burada yaptığı konuşmada, “30 Aralık'ta Sayın Başbakanımızın da katılımıyla Edirne'de gerçekten güzel bir kongre gerçekleştirdik. Katılım bizi çok memnun etti. Salonlara sığmadılar. Dışarıda o kadar yağmur olmasına rağmen dışarıda beklediler ve kongre bitene kadar bizi yalnız bırakmadılar. Bütün Edirnelilere çok teşekkür ediyorum. Onların orada olarak bize sahip çıkması, bizi bu görev için daha çok heyecanlandırdı. İnşallah önümüzdeki dönemde de bu heyecanımızı ve bu birlikteliğimizi Edirne'de paylaşacağız. Bu görevler bugün vardır, yarın yoktur. Önemli olan iz bırakmak, bir şeyler yapabilmektir. Bizim bütün amacımız teşkilatlar olarak bundan sonra, Edirne'de iz bırakabilmek. Kongrede de Başbakanımızın huzurunda söz verdik, 'Hep çalışacağız, çok çalışacağız, daha çok çalışacağız.' dedik. Bu teşkilatta gerçekten, bu inanç ve azim var. En başarılı arkadaşlarla devam etmek istedik ve ona göre bir yönetim yaptık. Almış olduğum tepkiler de bu süre içerisinde çok olumlu.” ifadelerini kullandı. 
    “HEM EDİRNE'Yİ, HEM DE İLÇELERİ AK PARTİ'YLE BULUŞTURACAĞIZ”
Akmeşe, yerel seçimler hakkında iddialı konuşarak, “Edirneliler AK Parti teşkilatlarına güvensin. Bizim Edirne'den başka gidecek yerimiz yok. Biz buraya ne yaparsak, bu Edirne'ye yararlı olacak ve ilelebet kalacak. O hizmetler için biz bu makamlardayız. Kaldığımız yerden devam. Durmak yok, yola devam. Bizim ilk hedefimiz, 2019'da gerçekleşecek olan 2 önemli seçim. Birincisi yerel yönetimler, ikincisi milletvekilleri ve cumhurbaşkanlığı seçimi. Burada ilk hedefimiz yerel seçimler. Edirne halkına belediyeciliği sorarız, mutlular mı diye. İnanın, yüzde 80-90'ından hayır cevabı alırız. Maalesef bu sandığa gelince böyle aksetmiyor. Bizim ilk önce bunu düzeltmemiz lazım. Edirne'de AK Parti belediyeciliğinin, Edirne'nin hizmetinde olduğumuzu anlatmamız lazım. Bu işi çözeceğimize inandırmamız lazım. Halk bize güveniyor ama sandığa geldiği zaman oyu bize vermiyor. Bunun nedenlerini araştırmamız lazım. İnşallah 2019 Mart ayında hem Edirne'yi hem de ilçeleri AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız. Sonrasında da inşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50, artı 1'i alacağız.” dedi.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.