CHP'de zafer, 'Mavi' listenin !

CHP Merkez ilçede delege seçimi hafta sonu start aldı. Hafta sonu Abdurrahman Mahallesi, Fatih Mahallesi, Barutluk Mahallesi Şükrüpaşa Mahallesi'nde gerçekleşen delege seçimlerini, 'mavi' liste büyük farklarla kazandı.

CHP'de zafer, 'Mavi' listenin !

CHP Merkez ilçede delege seçimi hafta sonu start aldı. Hafta sonu Abdurrahman Mahallesi, Fatih Mahallesi, Barutluk Mahallesi Şükrüpaşa Mahallesi'nde gerçekleşen delege seçimlerini, 'mavi' liste büyük farklarla kazandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Ekim 2017 Pazartesi 10:11
CHP'de zafer, 'Mavi' listenin !

    Cumhuriyet Halk Partisi delege seçimlerinde ilk gün   saat 10-12 arısındaki seçimde  Abdurrahman mahallesi parti üyeleri İl merkezinde kurulan sandıkta oylarını kullandı. Delege seçimlerinin başlaması ile ilgili olarak açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı  Fevziye Kirezci delege sicimlerinin dostluk içinde başladığını belirterek, “ Bugün delege seçimlerinin ilk gününde Abdurrahman Mahallesi parti üyelerimiz oylarını kullandı. Öğleden sonra  Edirne 'nin en büyük mahallesi 66 delegesi olan Şükrüpaşa mahallesindeki partililerimiz oylarını kullandı. Böylece ilk gün tamamlandı. Pazar günü  ise Fatih mahallesi ile  delege seçimleri 15 Ekim günü  Koca Sinan Mahallesi ve 1. Murat mahallesi seçimleriyle  delege seçimlerimiz sona erecek. 
Delege seçimlerimiz şeffaf herkesin gözü önünde yapılıyor, kimse kimseyi etkilemiyor. Biz bir aileyiz  her zaman birlik ve beraberliği ön planda tutuyoruz. Bu seçimde sen veya ben kazan olayı yok. delege seçimleri gibi demokratik yöntemle  partimizin üyeleri iradesini belirliyor. İradesini Deneme Bonusu sandığa yansıtıyor.  Delege seçimlerinin ilk günü Cumartesi sabahı kırmızı ve mavi liste taraftarları bir araya geldi ve birbirine başarılar dileyerek seçim başladı. Ben partili arkadaşlarımızın ablası konumundayım. Bu bayrak yarışını hiçbir sorun yaşanmadan bitireceğiz. Burada önemli olan CHP'nin menfaatidir. Benim tek amacım ülkemizde genelde ve yerelde iktidara gelmek. Bu mahalli seçimlerle başlayıp iktidar yolunu açacağız. Partililerimizin tek hedefi iktidar olmak. Partimizin hakkı olan iktidara ulaşmak.  Delege seçimleri için bazı ilçelerimizde seçim başlamadı  küçük ilçelerimizde seçimler sona erdi. Edine merkez köylerimizden sadece  Sarayakpınar köyü kaldı o da tamamlandı” dedi 
“DELEGE SEÇİMLERİNDE ALINAN OYLAR ŞÖYLE”
     Abdurrahman Mahallesi'ndeki seçimlerde mavi liste 83 kırmızı liste 34 Şükrapaşa Mahallesi  mavi liste 296  kırmızı liste 152  beyaz liste ise 56 oy aldı.
8 Ekim Pazar günü yapılan seçimlerde Barutluk Mahallesi'nde kımızı liste 134 oOy, mavi liste ise 55 oy aldı.
Fatih Mahallesi'nde kırmızı liste 97 oy, mavi liste 217 Oy beyaz liste ise 47 Oy alabildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.